Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen másik fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen másik fogamzásgátló módszert ismertek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt én 21/f ő 17/L.

A szeretkezésközben nem használunk gumit, csak az elélvezés előtt kapom fel. Vagy többször előfordul hogy teljesen gumi nélkül csináljuk, két menet között megmosom a péniszem, szappanos vízzel, vagy csak ásványvízzel.

Azt hogy a behatolástól kezdve gumit használjak, nem add neki teljes élvezetett, pedig orálisan is felizgatom.

Hormon tablettát nem szedne rendszeresen, viszont hallottam hormonmentes fogamzásgátlóról, ez hatásos?

Vagy jó lenne az esemény utáni tabletta is. Ezt is nőgyógyász írja fel, vagy vény nélkül kapható? Mennyibe kerül?

Köszönöm ha válaszoltak erre a sok kérdésemre.

2010. aug. 14. 13:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Uram Isten!

Esemény utánival meg megszakítással akartok védekezni? Akkor inkább fogamzásgátlót szedjen, bár én magam jobban preferálom a gumit, lévén nem zavarja meg a szervezet működését. De akkor már inkább a hormon, mintsem a megszakítás.

Egyébként az esemény utáni szerinted nem hormontartalmú?

Egyéb lehetséges módszerek pl: hüvelygyűrű, spirál.

2010. aug. 14. 13:10
 2/34 anonim ***** válasza:
45%
milyen másik módszert?? miért, ez az eddig neked módszer, h MEGMOSOD a farkadat?? basszus.. ennyire sötét embereket, mint ti.. már fáj.. komolyan.. és komolyan, mennyire szereted te a barátnődet, ha nap, mint nap kiteszed annak a veszélynek, h abortuszra menjen? vagy 17 évesen minden vágya, h anya lehessen? a ti esetetekben csakis hormonalis módszer, tehát tabi, vagy hüvelygyűrű jöhet szóba, ugyanis gumi nelkul EKKOR, és CSAKIS EKKOR lehet szexelni. egyébként meg gumi. és ajanlom a baratnodnek, h csinaljon 1 tesztet, lehet h már terhes. nem tudom, arról h nem hallottatok még, h ELŐVÁLADÉK. és mielőtt elkezdenél okoskodni, h az előváladékban nincs spermium, elmondom, h DE, VAN!! sőt, be is linkelhetem 1 orvosnak a kérdésedet, és ő is leirja, h VAN.
2010. aug. 14. 13:12
 3/34 anonim ***** válasza:
57%
spirált csak szült nőknek ajánlják. na, az veszélyes.. steril fertőzést hozhat létre a méhben. és basszus.. remélem, h kamu, mert a 72 órás az csak 1 sürgősségi módszer!!!!! vááá.. el se hiszem, h vannak ilyen emberek.. szánalmas.. most komolyan felhúztam magam.
2010. aug. 14. 13:14
 4/34 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni tablettát a nőgyógyász írja fel szal nem vény nélkül kapható. És igen az is hormon tartalmú. És amúgy olyan 5000 ft körül van de nem is ajánlatos túl sűrűn alkalmazni...
 5/34 anonim ***** válasza:
74%

esemény utáni tabletta nem fogamzásgátló módszer! azt akkor szabad használni ha már megtörtént a baj! és amugy bazira nagy lórugás a hormonrendszerednek ,mert kb annyi hormonvan 1 db ilyenben mint 3 havi fogamzásgátlóban összesen! és nögyógyász irja fel és 1db 5-6ezer ft!

van ilyen spirál amit azt hiszem a méhbe kell felhelyeztetni dokivall minden hónapban de én ugy tudom azt csak már szült nöknek helyezik fel mert nagy a méhgyulladás veszélye.

sztem jó lenne ha a csaj elmenne nögyógyászhoz és elmondaná ezeket és megkérdezné h ö mit javasol.

amugy meg két menet között hiába mosod meg a péniszedet nem belül a vezetéket mosod meg csak kivül és igy maradhat benne spermád ami a 2. menetben akár az elején is kijuthat a csajba, és akk meg ott a hoppá..

attól h ez még nem következett be nem azt jelenti h baromira ügyes vagy,hanem akár azt islehet h meddö a csaj v a te himivarsejtjeid nem megfelelöek...

6/34 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy extrém erős hormonkészítmény. Viszont mivel 17 és az annyi ellenzi a gyógyszert (Ő is a megszakításos módszert használja a párjával) így nem akar olyat szedni amire rájön.

Ezért gondoltam az esemény utánira, mert az csak esetenként kell.

Vagy a hormon nélküli mennyire hatékony, ez egy jó kompromisszum volna az anyjával.

2010. aug. 14. 13:15
 7/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:14

Tudom, a spirált csak megemlítettem, direkt nem írtam, mint JAVASOLT módszert.

Bár az ásványvizes farokmosásnál csak jobb lehet...

2010. aug. 14. 13:17
 8/34 anonim ***** válasza:
66%
ja és esemény utánit egy évben 2x szabad csak használni legalább fél év eltéréssel a kettö között!
2010. aug. 14. 13:17
 9/34 anonim ***** válasza:
37%
13:12 esnek. Én azt olvastam szintén orvostól hogy az előváladékban nincs sperma mivel nem is ugyanazon a helyen termelődik és nem is ugyanazt a célt szolgálja. Esetleg akkor lehet benne sperma ha pl önkielégítést végzett és nem ment él wc-re és spermium maradt a húgycsőben. Én legalábbis így hallottam. És nem egy embert ismerek akik már évek óta megszakítáással védekeznek és semmi problémájuk nincsen ebből. Persze nem azt mondom h nekik sem lehet. Biztos is hogy okosabb védekezni
2010. aug. 14. 13:18
 10/34 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy egy ultra thin gumi annyira befolyásolná, hogy mit érez.
2010. aug. 14. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!