Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen másik fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen másik fogamzásgátló módszert ismertek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt én 21/f ő 17/L.

A szeretkezésközben nem használunk gumit, csak az elélvezés előtt kapom fel. Vagy többször előfordul hogy teljesen gumi nélkül csináljuk, két menet között megmosom a péniszem, szappanos vízzel, vagy csak ásványvízzel.

Azt hogy a behatolástól kezdve gumit használjak, nem add neki teljes élvezetett, pedig orálisan is felizgatom.

Hormon tablettát nem szedne rendszeresen, viszont hallottam hormonmentes fogamzásgátlóról, ez hatásos?

Vagy jó lenne az esemény utáni tabletta is. Ezt is nőgyógyász írja fel, vagy vény nélkül kapható? Mennyibe kerül?

Köszönöm ha válaszoltak erre a sok kérdésemre.

2010. aug. 14. 13:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
26%
utolsó vok, annyit hozzátennék, h amikor gumi nelkul csinaltuk, szedtem a tabit!!!!
2010. aug. 14. 15:24
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
én akkor is a fogamzásgátló tabit javaslom. nem tudom, hogy mirét nem akar szedni... sztem beszéljetek róla
2010. aug. 14. 15:31
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
most komolyan nehéz lenne kibirni esetleg 1 kis fejfájást, szédülést a tabi első 1-2 hónapjában? már ha egyáltalán fellépnének ezek.. vagy jobb az idegeskedés?
2010. aug. 14. 15:34
 24/34 anonim ***** válasza:
48%
Már lehet venni a patikába fogamzásgátló krémet, kúpot és hüvelytablettát! Nem kell hozzá recept se! Csak bemész és kérsz! 1000-3000 ft körül mozognak!
2010. aug. 14. 18:07
 25/34 anonim ***** válasza:
10%
azok extragyengék. inkabb a fogamzasgatló, ha nem akartok babát.
2010. aug. 14. 18:14
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Ez hülyeség! Nekem a gyógyszerészem ajánlotta!Én is használtam 2 évig semmi bajom nem volt tőle! Csak tényleg fontos, hogy úgy csinálja ahogy le van írva!
2010. aug. 14. 18:19
 27/34 anonim ***** válasza:
34%
nem, ez akkor is extragyenge.. akkor már inkább a pesszárium, vagy a hüvelygyűrű. nem véletlen a pharmatex - baba kifejezés.
2010. aug. 14. 23:43
 28/34 A kérdező kommentje:

Nagyon jó kis PPT fájl, érdemes megtekinteni annak akit érdekel a téma:

[link]

2010. aug. 14. 23:47
 29/34 anonim ***** válasza:
26%
nem tudom megnyitni. és? megértetted már, h védekezni kell?
2010. aug. 14. 23:55
 30/34 anonim ***** válasza:
52%

itt van 1 orvos válasza:

Pharmatex

Kedves doktornő!

Teljesen tanácstalan vagyok, mert 8 éve szedek fogamzásgátló tablettát (yadine) és most szeretnék átállni valami másra. Úgy gondoltam, hogy kipróbálom a Pharmatex készíteményeket, de teljesen elbizonytalanodtam. Utánnanéztem 1-2 helyen és a vélemények annyira vegyesek, hogy mostmár nem tudom mennyire lehet jó vagy éppen rossz, igazából a megbízhatóság fokozatáról nem tudtam információt szerezni. Az tudom hogy a tbl. a legbiztonságosabb, de azért az csak hormonális. Gyermekem még nincs (28 éves vagyok). Esetleg tud-e valami újabb, jobb, biztonságosabb védekezés?

Válaszát előre is köszönöm.

Ica

7854. kérdés:

Ica

2006-09-08 07:18:09

A tablettához nem mérhető a megbizhatósága a hüvelyi szereknek. Óvszer lenne a legmegbizhatóbb, ha már a gyógyszert nem szeretné, de igazán jó megoldás továbbra sincs.

[link]

2010. aug. 15. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!