Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után váltottátok le az óvszert az első komoly kapcsolatban?
Vagy ha nem az elsőben, akkor hanyadik volt? Mire váltottátok? Ki miatt váltottatok: miattam/másik fél miatt/közösen akartuk. Megbántátok, vagy meg vagytok/voltatok elégedve az új módszerrel?
Írjatok kort és nemet légyszi!
Nem váltottuk le soha. Mensi idején belém élvezhet, análnál szintén és vannak megszakításos együttléteink is. De nyugodtabb vagyok, ha felhúzza, még ha ki nem állhatja akkor is ráerőltetem vagy nincs szex (néha meggyőz, hogy ne húzza fel, direkt azután hogy felizgultam ezért beadom a derekam, de nem szeretem gumi nélkül csinálni).
Soha nem szednék hormontablettát. "Allergiás" vagyok a fogamzásgátlóra, soha nem fogok mást használni csak gumit, az a legkönnyebb, legbiztonságosabb amit piacra dobtak (így is csak 99-98%os védelem) és a pasi is szenvedjen ne csak a nő. Kibírja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!