Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után váltottátok le az óvszert az első komoly kapcsolatban?
Vagy ha nem az elsőben, akkor hanyadik volt? Mire váltottátok? Ki miatt váltottatok: miattam/másik fél miatt/közösen akartuk. Megbántátok, vagy meg vagytok/voltatok elégedve az új módszerrel?
Írjatok kort és nemet légyszi!
Gondolom akkor a férfiak tekintetében is mások az arányok, és nem minden pasi hal meg az óvszertől...
Igazából a kérdésre szeretnék választ kapni, nem gyerekes vitákat hallgatni.
Saját magatokról írjatok. Ne általánosságban szidjátok egymást.
Aki a saját tapasztalatát/döntését írta le, annak köszi. Többiek meg éljétek ki magatokat máshol.
11. "Gondolom akkor a férfiak tekintetében is mások az arányok"
Ezt nem értem. Mire gondolsz? Vagy mivel akarsz párhuzamot vonni? A férfiak 99%-a ha tehetné párkapcsolatban nem használna óvszert.
Igen, mindenki csinálja úgy ahogy neki megfelelő!😇
A 8-as
Nálunk ovszer van, igy hogy komolyodik a kapcsolat vállalunk kockazatot es neha van megszakitasos szex.
Korabban huvelygyuruztem azelotri kapcsolatban meg tablettaztam. Pont amiatt mert ezt a kapcsolatot szeretnem hogy mukodjon mar gumizunk egy ideje, ugyanis nekem sajnos mind a gyuru mind a tabletta eleg sok mellékhatással jart tobbek kozt teljes libidocsokkenes, heti szinten sem akartam mar szexelni.
#16 vagyok
Egyebkent en harom honappal a kapcsolat kezdete utan irattam fel a huvelgyurut. Aztan 4 honapig hasznaltam remelve hogy csokennek a mellekhatasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!