Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik komoly kapcsolatban sem szednek fogamzásgátlót: miért nem? Nektek jó az óvszer? Nincs igényetek, hogy anélkül legyetek a párotokkal?
A mai fogamzásgátlók már alacsony hormontartalmúak, a legtöbbeknek nincs vele baja, mégis Amerikában is csak a fogamzásképes nők 12-13%-a használja a tablettát. Régen, amikor feltalálták ez sokkal nagyobb divat volt. Természetes volt, hogy a nők szedik. Ma miért nem az?
A férfiak nem tudnak védekezni, maximum gumival, de nyilván egy kapcsolatban, házasságban ez nem oké.
Mert, attól függetlenül, hogy már alacsony a hormontartalma ezeknek a gyógyszereknek, még vannak mellékhatásai, nem is kevés.
A férfiak elköttethetik magukat (ami visszafordítható, ha idővel meggondolná magát a férfi, vagy a pár).
Jelenlegi párommal megszakításos védekezést használunk (tudom, az elején én sem voltam oda érte, viszont nálunk nem baj, ha becsúszik a baba).
4.-nek.
"A férfiak elköttethetik magukat (ami visszafordítható, ha idővel meggondolná magát a férfi, vagy a pár)."
1.: Csak komoly feltételek mellett kötnek el.
2.: SOK esetben nem visszafordítható.
3.: Nem 100%-os módszer az elkötés, csak a vágás.
4.: Attól még a fertőzésveszély megmarad.
Mert rengeteg mellékhatás van most is egy ilyen gyógyszertől...
Masrszt nem minden pasi éli meg keresztrefeszítésként az óvszert
Mert nem "természetes" és magától értetődő. Sokszor okozhat mellékhatást (de NEM mindig, de sok a rémtörténet) a nő döntése hogy akar-e fogamzásgátlót szedni vagy sem, a hormonrendszerébe mesterségesen belenyúlni.
Egyébként miért nekünk reklamálsz, miért nem a pároddal beszéled meg? Gondolom nem azzal indítasz az első randi, "á de szép szemeid vannak, aztán gyógyszert szedsz-e".
A libidóm a nullával volt egyenlő, pedig többfélét kipróbáltam. És hiába írod az alacsony hormontartalmat, az akkor is hormontartalom, hiszen képes megakadályozni a terhességet! Azt sem 100 %-osan.
7 év szedés után évek kellettek, mire helyreállt a hormonrendszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!