Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik komoly kapcsolatban sem szednek fogamzásgátlót: miért nem? Nektek jó az óvszer? Nincs igényetek, hogy anélkül legyetek a párotokkal?
Figyelt kérdés
A mai fogamzásgátlók már alacsony hormontartalmúak, a legtöbbeknek nincs vele baja, mégis Amerikában is csak a fogamzásképes nők 12-13%-a használja a tablettát. Régen, amikor feltalálták ez sokkal nagyobb divat volt. Természetes volt, hogy a nők szedik. Ma miért nem az?
A férfiak nem tudnak védekezni, maximum gumival, de nyilván egy kapcsolatban, házasságban ez nem oké.
2020. dec. 2. 09:50
21/23 anonim válasza:
Mit nem oké? :D Tudod mennyi minden egészségügyi és hormonális problémát okozhat az a kevés hormontartalmú tabi? Nekem most kellett abbahagynom, mert kishijján tönkre vágta a májam és még epekövet is csinált nekem. Ha nem megyek el a rendszeres szűrésre ez ki sem derül. :) Most megint gumival védekezünk, és tudod, nem bánja a párom (4 éve vagyunk együtt), mert Neki fontosabb az egészségem, és hogy jól legyek
22/23 anonim válasza:
#1 Egy komoly kapcsolatban nem kapsz el betegséget :)
23/23 anonim válasza:
Szerintem. gumi és a tabletta harmonikus használtat megoldás. Néha lehet gumi nélkül, de nem is annyi ideig hogy a csajnak kellemetlené váljon a tabletta szedése. Aztán újra gumi, és a tabletta marad a polcon. Ez igy korrekt. Egy két tablettától semmi baja nem lesz senkinek. Ez csak népi hiedelem és kb az a szint hogy az alkoholt is túl lehet adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!