Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól hat a fogamzásgátló? ( több lent)
Sziasztok!
Microgynon (21 szemes) nevű tablettát kezdtem el szedni szeptember 21-én. A tegnapit, vagyis a 16.-dik szemet déli 12 óra helyett ma reggel 8kor vettem be. Az aplikációm nem jelzett, én pedig még nem vagyok hozzászokva és ma reggel vettem észre, hogy több van, mint kellene. Olvastam a betegtájékoztatóban, hogy mi a teendő. Vagy pótolom és 7napos szünet helyett elkezdem a második levelet vagy 7nap szünet mostantól. Viszont azt nem írja mikortól leszek védett, főleg, hogy én csak első havinál járok. Tehát így, hogy csak alig 3 hete kezdtem el szedni melyik módszer ajánlottabb? És választástól függően, mikortól leszek védett ha folytatom a következő levéllel és mikortól ha inkább megtartom a 7 nap szünetet?
Mióta elkezdtem szedni még nem voltunk együtt a párommal, szóval a teherbeesés nem merült fel,viszont jó lenne tudni mégis mikortól számithatok védelemre.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ!
A mensi első napján kezdtem el szedni, viszont azt az egy szemet bőven 12 óra után pótoltam. Ha addigra meg is volt a védettség az egy szem miatt biztos esett belőle egy kicsi és arra lennék kiváncsi meddig kell szedjem hogy "teljes" legyen a védelem. Amúgy olvastam betegtájékoztatót és neten is megkerestem de egyikben sem írja. Csak azt, hogy mi a teendő de hogy mikortól véd..semmi
Köszi, tudok románul :D
- Daca ati intarziat mai putin de 12 ore..
innen nézd, itt irja le, hogyha kihagysz x orat hogyan szedd
Inceperea primului blister Microgynon
Cand nu s-au mai utilizat contraceptive hormonale in ultima luna
Administrarea drajeurilor Microgynon trebuie sa inceapa in prima zi a ciclului, adica in prima zi a sangerarii menstruale. Utilizati un drajeu marcat cu ziua respectiva din saptamana. De exemplu, daca menstruatia apare intr-o vineri, utilizati un drajeu marcat cu „vineri”. Urmeaza apoi zilele in ordine. Microgynon va actiona imediat si nu este necesara utilizarea unei metode contraceptive suplimentare.
Utolso sor irja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!