Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól hat a fogamzásgátló tabletta?
Igen, természetesen hat a szünet alatt is, ha betartottad a szedésre vonatkozó szabályokat, minden nap ugyanabban az órában vetted be, nem szedtél más gyógyszert, nem volt híg hasmenésed.
Ahogyan írod, ha úgy kezdted, akkor már az első nap óta hat.
Másik tablettát szedek, de nekem anno azt mondta a doki, hogy az első levél tabletta és a 7 napos szünet után, akkor tuti rendesen hat már.
Úgyhogy ha mondott valamit a doki, akkor ahhoz tartsd magad, ha nem mondott semmit, akkor a tájékoztató szerint.
De valóban ahogy előttem mondták, az első szemtől elvileg már védett vagy, szerintem a doki csak a biztonság kedvéért mondta nekem azt, amit.
Magyarországon nincs szabad forgalmú hormontartalmú fogamzásgátló. Nem tudom, hol vetted, de vannak veszélyei annak, ha nem gyógyszertárban vásárolsz ilyet, nem orvos által írt receptre.
Megnéztem, és Romániában forgalmazzák, talán ott szabad forgalmú, nem tudom.
Ugyanolyan kombinált fogamzásgátló, mint sok nálunk kapható szer, nyilván ugyanazok a mellékhatásai is.
Nem kell várni vele, azonnal hat, és ha valamelyik mellékhatás jelentkezik, vagy más problémád volna vele, akkor keresd fel azt a doktornőt, aki ajánlotta, majd ő ajánl egy másikat. Valamelyik biztosan beválik. Ha folyamatosan szeded őket, akkor a védelem is folyamatos, hiszen a hormontartalom mindegyikben benne van, emiatt nem kell aggódnod, de majd ő is elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!