Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fogamzásgátló egy hetes szünetének kihagyásáról?
Sok helyen olvastam, hogy vannak akik kihagyják ezt a szünetet.
Van itt valaki aki már csinált ilyet?
Ez persze csak egy kérdés, kíváncsi vagyok mások tapasztalatára.
volt, hogy nem hagytam szünetet, mert kimaradt egy szem, ettől semmi baja nem lesz az embernek
rendszeresen elhagyni a szünetet én viszont nem tenném, van olyan akinek nem kell kihagynia, de ez is egészségügyi okokból általában
én is olvastam egyszer, hogy ezek mellett a fogamzásgátlók mellett már elvileg nem is kell szünet, de az csak egy cikk, szerintem nem mindegy hogy milyen típusú és az se hogy alapból a szervezeted hogy reagál egy fogamzásgátlóra, mert ez nem mindenkinél ugyanolyan
de amúgy ha nincs rá különösebb indokod, akkor jobb ha megtartod a szünetet vagy olyan orvoshoz fordulsz aki hajlandó normális vizsgálatokkal alátámasztani, hogy megteheted e hogy ne szünetelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!