Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló kihagyása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló kihagyása?

Figyelt kérdés
Multhet szerdatol e het szerdaig volt a 7 napog gyogyszer szunet.Szerdan 10kor bevettem a gyogyszert majd este egyutt voltunk ugy a parommal.Csutortokon elfelejtettem bevenni igy penteken reggel 7kor vettem be majd a pentekit 20orakor.A baratnom azt mondta neki volt mar tobbszor ilyen nem lesz gaz de azert szeretnem masok velemenyet is kikerni.Jovoheten megyek emiatt a nogyogyaszhoz de csak csutortokre kaptam idopontot ez nagyon gaz?( a “buta kislany miert nem vedekezel” valaszokra nem vagyok kivancsi,megfelelo intelligencia szinttel rendelkezo emberek valaszait varom koszonom.)

2018. febr. 16. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha este 10-kor szoktad bevenni (vagyis az elsőt este 10-kor vetted be), akkor a kihagyás kevesebb volt, mint 12 óra. Ilyen esetben nincs semmi, de ezt egyébként a betegtájékoztató is leírja.

Ha 12 óránál többet késel a tablettával, akkor -amennyiben az első héten történik a kihagyás- védekezni kell egy hétig pluszban, valamint ha a megelőző héten volt aktus, akkor lehetséges a terhesség. De egyébként ez is szerepel a betegtájékoztatóban, csak el kellene olvasni.

A harmadik dolog, hogy csütörtökön mi a jó fenét akarsz a nőgyógyásznál? Esemény utánihoz késő, ha véletlen terhes lennél a kihagyás miatt, azt meg úgy sem látja. Ergo mit is várunk tőle? Semmi értelme.

Ha orvoshoz akarsz menni, akkor azt 72 órán belül kellett volna megtenni, hogy még esemény utánit lehessen felírni, ugyanis a gyakorin terjedő tévhittel ellentétben fogamzásgátló helytelen szedésekor is lehet bevenni.

De mivel nem telt el a 12 óra, így különösebben nem aggódnék, bár a biztonság kedvéért inkább egy hétig gumit használnék.

Vagy reggel 10-kor vetted be a szerdait? A csütörtök reggel 10 órásit meg csak péntek reggel 7-kor?

2018. febr. 16. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Reggel 10..nogyogyaszhoz meg nem esemeny utaniert mennek hanem vizsgalatra
2018. febr. 16. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:

".Jovoheten megyek emiatt a nogyogyaszhoz"

De emiatt minek mész jövő héten? Mit vizsgáljon rajtad?

2018. febr. 17. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Alapbol mennem kene “kontrollra” mivel egy eve szedem a gyogyszert hogy hatasos e arra amire felirta.De gondoltam kellemest a hasznossal es akkor mar megtudom lett e valami kovetkezmenye annak hogy ilyen gyoker voltam...de a “kedves” valaszodbol itelve ugy gondolom ez akkor meg nem lehetseges..valaki nyugtasson meg hogy 1 het utan mar ki tudjak mutatni..
2018. febr. 17. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet egy hét után kimutatni.
2018. febr. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!