Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhet legrosszabb esetben, ha nem hagyom abba a fogamzásgátló (Missee) szedését?
Az a helyzet, hogy elég régóta nem találkoztam a barátommal, mert külfölfön él, de következő hónapban hazajön egy hétre. De nekem pont akkor jönne meg a menstruációm, ha az előírtak szerint szedem a fogamzásgátlót. Ez a készítmény kétféle tablettát tartalmaz, a piros a hormontartalmu tabletta amiből 21 szem van, a fehér pedig a placebó, amiből 7 db. Amikor az ember abbahagyja a hormontartalmút, és elkezdi a placebót, akkor 2-3 nap mzlva megjelenik a megvonásos vérzés. Arra gondoltam, ha nem kezdeném el szedni a fehér tablettát, hanem megbontanám a következő adag pirosat, akkor meg lehetne úszni ezt a menstruációt, hogy bezavarjon a képbe. Aztán majd ha elfogy az újabb adag piros tabletta is, na majd akkor kezdeném el a fehéret 7 napig. A kérdésem az lenne, hogy van-e ennek bármilyen kockázata? Például hogy a következő menstruációm intenzívebb lesz vagy tovább tart?
Köszi a válaszokat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mivel eddig többször elhangzott, hogy az aktiv tablettás időszakot ne csökkentsem (tehát ne a fehér bogyót kezdjem el hamarabb szedni) ezért azt kérdezném még, hogy ha a fehér tablettás időszak 7 napjából levágok mondjuk hármat és csak 4 napig szedem, aztán kezdem a következő levél pirosat, akkor a vérzésem hamarabb el fog állni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!