Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válasszak óvszert?
Noigen, ne fogadj el semmilyen mentséget, hogy akár egy mozdulat erejéig is beléd dugja óvszer nélkül. Aztán jönnél ide, hogy "lehetek terhes?":D
Régebben ilyen Durex cuccokat vettem, használtam, mert megbízható márka meg ilyesmi.. de őszintén, kényelmetlen volt. Lehet vaskosabb vagyoka z átlagnál, nem tudom, de nagoyn nehezen húztam fel. És egyébként 3 db 1500 forint.
És akkor megleltem a LIDL saját márkás óvszerét. Könnyen feljön, sosem volt rá semmi panasz, a csomagolása is kisebb, jobban elfér pl tárcában (bár zsebben hrodott tárcában nem szabad hordani, mert ott dörzsölődhet, károsodhat!) és amúgy 10 db-os ksizerelés 7-800 forint, szóval mérföldekkel gazdaságosabb is.
Kezdésként mindenképp klasszikusat használjatok, mert bénázni fogtok, ami a gumit is megviselheti. Ha belejöttök, ajánlom a Sensitive / vékonyítottat, merthát az sem hátrány, ha a fiú is érez valamit a történetből:D Csak mivel vékonyított, ezért jobb, ha gyakorlottabb kezek helyezik fel.
Jó mulatást!:D
Kérd meg, hogy vegyen ő, próbálja meg, melyik jó neki
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!