Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezzünk a barátommal?
Fogok szedni fogamzásgátló tablettát, de addig kellene valami megbízható módszer. Eddig egyszer feküdtünk le, akkor óvszert használtunk, de nem tudtam elengedni magam, féltem, hogy kiszakad, lecsúszik, stb. Utána meg amíg meg nem jött, folyamatosan ideges voltam, hogy nehogy terhes legyek... Szerintetek mit használjunk, hogy aránylag nyugodt lehessek?
19l
Én a barátommal mindig óvszert használunk, a fogamzásgátló tablettán kívül az a legmegbízhatóbb. Vannak még ezek a Pharmatex készítmények, de azok csak 60% körüli megbízhatóságot nyújtanak. Azt én nem ajánlom.
Ha jól helyezitek fel a gumit nem lehet gond. Ne izgulj!
23/L
Szia!
Gyógyszertárban kapható zselék vagy krémek melyek el ölik a spermát de ezek magukban nem elegendők és éppen ezért szokták mondani, hogy óvszerrel együtt használva 99% , hogy nem esel teherbe.
Google.hu-n bővebben megtalálod a tudnivalókat meg a használatát.
szia!
Én is csak a pettinget javaslom,amíg nem szedsz tablettát.És tablettával is az első levél végétől mondanék le az óvszerről.Ha tablettát szedsz,az a biztos,ha aktus végén a hüvelybe nem élvez bele a barátod.
09:16 akkor nagyon örülj, mert állati szerencsés vagy. Megszakítással nagyon könnyű teherbe esni, mert az előváladákban is van spermium.
A kérdezőnek azt javaslom, hogy inkább várjon a szexszel, amíg úgy tud védekezni, ami mellett nem kell aggódnia. Elhiszem, hogy rossz lehet úgy szexelni, hogy közben a terhesség miatt stresszelsz. Még jó, hogy nekem ezzel nem volt gond, mert amikor először lefeküdtem a párommal, akkor már akár jöhetett volna a gyerek is :)
pharmatex kúp
Nálunk nagyon bevállt. Csak ezzel védekezünk kb. 1,5 éve még sosem volt baj :-)))
mehet a szex óvszerrel, csak mielőtt a párod elmegy vegye ki... szal megszakitásos módszer, óvszerrel.
Mi igy csináltuk 2,5 évig és utána kezdtem a tabit.
De ha félsz akkor marad a petting meg az orál:) 1 hó a gyószer hatási ideje... legalább megismeritek egymás testét. Még jobban.
Lexy/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!