Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal az első együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal az első együttlétet tervezzük. Hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés

Valószínűleg gumival fogunk védekezni, fogamzásgátlót még nem akarok feliratni.

De! Annyi olyan kérdést olvastam itt, hogy "kiszakadt a gumi" hogy teljesen megrémültem. Mi mindketten szüzek vagyunk, egyikünk sem olyan tapasztalt ezen a téren, s félek, hogy így nagy az esélye, hogy kiszakad. Hogy lehetne megakadályozni, hogy kiszakadjon? Hogyan lehetne biztonságosabbá tenni az együttlétet?

Köszönöm a válaszokat.

16/L

2009. okt. 30. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
kard, balta, szakóca és pajzs
2009. okt. 30. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:

ti, szüzek, valszeg nemkezdtek rögtön heves szexszel, nálatok nemvalószínű h kifog szakadni az óvszer. jólesz az nektek, nemlesz semmi baj. a csomagolást óvatosan bontsátok ki, hosszabb körmökkel tessék vigyázni, és a töredezett körmökkel is, mert az seperc alatt kiszakítja, ha a körmödből kiáll egykis darab. ha borotválkoztok odalent mind a 2en, akkor borotváljátok meg az együttlétre, borostás ne legyen, mert azis irritálhatja az óvszert. túl száraz se legyél odabent, mert attólis kiszakadhat.

na kb ennyi jutott eszembe. ha ezek nemállnak fenn, nemfog kiszakadbni, nemkell félnetek.-

2009. okt. 30. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha jól helyezi(tek) fel, akkor nagyonnagyonnagyon kicsi az esélye, hogy kiszakadjon egy gumi. De ha netalán mégis megtörténne, akkor be tudsz venni 72 órás tabit, és akkor sincs semmi baj.;)
2009. okt. 30. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát a gumi a legykényelmesebb!! Nem tudsz tenni ellene semmit, de tényleg nem lesz olyan vad szex, csak gyengéd szeretkezés, és ienkor elég valószinűtlen h, hogy kiszakad a gumi. Ha véletlenül mégis akkor irány a nőgyógyászat és írass fel esemény utáni tablettát. De nyugi, ne parázz nem lesz semmi baj, minden jól fog sikerülni. Sok sikert:)
2009. okt. 30. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem rég veszitettem el a szüzességem és kiszakadt a gumi, pedig odafigyeltünk, szal azért van esélye...De ha megtörténik akkor semmiképp se titkoljátok el mert kell az az esemény utáni tabletta...
2009. okt. 30. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Pharmatex hüvelykúp.
2009. okt. 30. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
a hüvelykúp szar, senkinek nem hiányzik egy terhesség. a hüvelykúp annak való akinél nem gáz ha becsúszik a gyerek. nektek a gumi a legmegfelelőbb és ne higgy a sok rémhírnek, azoknak a kétharmadánál nem kiszakadt hanem nem is használt csak könnyebb azt írni mert így nem őt terheli a felelősség meg a lebaszás. a gumi nem szakad ki, helyesen kell használni nem bonyolult. nekem 5 év alatt egyszer sem szakadt ki.
2009. okt. 30. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelykúp nem szar, csak ésszel kell csinálni. A párom nem szedhet fogamzásgátlót, és már 3 éve használjuk a hüvelykúpot. Oda kell figyelni, ennyi.
2009. okt. 30. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:

A gumival nincsen semmi gáz. nyugodtan használhatjátok!!! A kiszakadás sem gyakori. gondolj bele mennyi minden elbír. ha teletöltitek vízzel akkor sem lyukat/szakad ki:D:D

A lényeg h rendeltetésszerűen legyen felhelyezve, aztán durr bele nyugodtan!! Ne higgy itt minden jött-mentnek, hisz vannak itt tudatlan gyerekek is! A gumi biztonságos!!!!! 23/L

2009. okt. 30. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha helyesen használjátok és nem vadul amit kétlek ;-D akkor nem hinném h baj lehet Én és A Párom is Szüzek voltunk és gumit használtunk csak ne feledd A Legjobb óvszer márka a Durex azt használjátok és abból is a Extra Safe igaz enyhén vastagabb óvszer de a Durex legbiztonságosabb gumija amit eddig használtam tapasztalat ;-D és csak nyugodtan nem vadul ;-D

Sok Sikert Csak Nyugi Csak az Élvezetre Gondolj!;-D

Remélem, h Segítettem!

15/L

2009. okt. 31. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!