Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal az első együttlétet tervezzük. Hogyan védekezzünk?
Valószínűleg gumival fogunk védekezni, fogamzásgátlót még nem akarok feliratni.
De! Annyi olyan kérdést olvastam itt, hogy "kiszakadt a gumi" hogy teljesen megrémültem. Mi mindketten szüzek vagyunk, egyikünk sem olyan tapasztalt ezen a téren, s félek, hogy így nagy az esélye, hogy kiszakad. Hogy lehetne megakadályozni, hogy kiszakadjon? Hogyan lehetne biztonságosabbá tenni az együttlétet?
Köszönöm a válaszokat.
16/L
ti, szüzek, valszeg nemkezdtek rögtön heves szexszel, nálatok nemvalószínű h kifog szakadni az óvszer. jólesz az nektek, nemlesz semmi baj. a csomagolást óvatosan bontsátok ki, hosszabb körmökkel tessék vigyázni, és a töredezett körmökkel is, mert az seperc alatt kiszakítja, ha a körmödből kiáll egykis darab. ha borotválkoztok odalent mind a 2en, akkor borotváljátok meg az együttlétre, borostás ne legyen, mert azis irritálhatja az óvszert. túl száraz se legyél odabent, mert attólis kiszakadhat.
na kb ennyi jutott eszembe. ha ezek nemállnak fenn, nemfog kiszakadbni, nemkell félnetek.-
A gumival nincsen semmi gáz. nyugodtan használhatjátok!!! A kiszakadás sem gyakori. gondolj bele mennyi minden elbír. ha teletöltitek vízzel akkor sem lyukat/szakad ki:D:D
A lényeg h rendeltetésszerűen legyen felhelyezve, aztán durr bele nyugodtan!! Ne higgy itt minden jött-mentnek, hisz vannak itt tudatlan gyerekek is! A gumi biztonságos!!!!! 23/L
Szia!
Ha helyesen használjátok és nem vadul amit kétlek ;-D akkor nem hinném h baj lehet Én és A Párom is Szüzek voltunk és gumit használtunk csak ne feledd A Legjobb óvszer márka a Durex azt használjátok és abból is a Extra Safe igaz enyhén vastagabb óvszer de a Durex legbiztonságosabb gumija amit eddig használtam tapasztalat ;-D és csak nyugodtan nem vadul ;-D
Sok Sikert Csak Nyugi Csak az Élvezetre Gondolj!;-D
Remélem, h Segítettem!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!