Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kene aggodnom?
Figyelt kérdés
Tegnapi napon lefekudtem egy haverommal, ketszer egymas utan kozvetlen, megszakitassal. A ketto kozott nem pisilt, illetve peteeresem elott 1 nappal tortent mindez. Kicsit felek, tudom felelotlen volt, es nem mentseg, hogy kisse ittas voltam, de remelem nem lesz kovetkezmenye.2019. szept. 2. 23:27
31/35 A kérdező kommentje:
Szerencsére múlt héten megjött, tehát valszeg nincs baj 😃
2019. szept. 23. 11:52
32/35 anonim válasza:
Akkor gondolom továbbra is így csinalod majd, mert hogy ebből nem lett baj, akkor a következőből sem lehet
33/35 A kérdező kommentje:
Tevedsz ;)
2019. szept. 23. 18:54
34/35 anonim válasza:
Bocsi, nem pánikot akarok kelteni, de kopogd le és azért csinálj egy tesztet. Akkor biztos semmi baj nem lesz, ha negatív és k.rvára örülj, hogy megúsztad
35/35 A kérdező kommentje:
Nem eszleltem semmi furcsat, szokasosan 6 napig tartott a verzes, illetve a szokasos mennyiseg. Nem hinnem, hogy pozitiv lenne a tesztem, de a biztonsag kedveert elmegyek egyet venni holnap.
2019. szept. 24. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!