Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire kene aggodnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kene aggodnom?

Figyelt kérdés
Tegnapi napon lefekudtem egy haverommal, ketszer egymas utan kozvetlen, megszakitassal. A ketto kozott nem pisilt, illetve peteeresem elott 1 nappal tortent mindez. Kicsit felek, tudom felelotlen volt, es nem mentseg, hogy kisse ittas voltam, de remelem nem lesz kovetkezmenye.

2019. szept. 2. 23:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy annyi erre nem olvastam még statisztikát.

De, ha kétséges a dolog, menj nődokihoz, és írass fel tabit.

2019. szept. 2. 23:52
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

A statisztika kétféle: tökéletesen kivitelezett, és átlagosan végzett fogamzásgátlás. (Pearl-index.) Az általad említett 35-ös szám az átlagosra igaz, de a tökéletes ennél sokkal jobb.

Minthogy ezzel a módszerrel az exeddel nem estél teherbe, nyilván jól tudta csinálni, de ezzel a fiúval nincs tapasztalat. A peteérés előtti nap a legalkalmasabb a teherbeesésre, úgyhogy aggódhatsz. Látom, hogy magad is érted, szóval dönts okosan.

2019. szept. 3. 00:16
 13/35 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2019. szept. 3. 00:20
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Bőven van miért aggódnod, s nem csak azért mert nem ment el két ejakuláció között pisilni. A megszakítás nem védekezés, hanem hazárdjáték.

Próbálj meg becsukott szemmel átkelni egy forgalmas kereszteződésen, lehet 1000-szer megteszed, lehet elsőre elütnek - na pont ilyen a megszakításos "védekezés".

2019. szept. 3. 07:02
 15/35 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, simán
2019. szept. 3. 09:01
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én egy évig szexeltem megszakítással a párommal, de besokalltam. Sokkal jobb a védekezés, hidd el. Felelőtlen dolog. Tapasztalatlan fejemmel meg belementem ebbe...
2019. szept. 4. 10:45
 17/35 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Nem eri meg :/
2019. szept. 4. 12:58
 18/35 A kérdező kommentje:
Csak ezen a teren teljesen tanacstalan vagYok, ovszer zavaro szamomra, hormontartalmu fogamzasgatlast semmikepp sem szeretnek alkalmazni, mi marad?
2019. szept. 4. 13:01
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én nem tudok neked segíteni, mert hormontartalmú tablettát szedek. :/
2019. szept. 4. 14:21
 20/35 A kérdező kommentje:
van itt olyan, aki ilyen modon esett teherbe?
2019. szept. 6. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!