Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne aggódnom hogy ha ez így folytatódik tovább akkor gond lesz?
Sziasztok!
Én egy 41 férfi vagyok amiatt gondoltam, hogy felteszem itt a kérdésem hátha van köztetek egy olyan harmadik fél aki egy házasságban élő nővel rendszeresen összejár éppen úgy mint az én feleségem.
Arról lenne szó hogy a párom minden második héten egy leszbikus nőnél tőlti a hétvégét csütörtöktől vasárnap estig, tulajdonképpen s szexen kívűl többminden is van közöttük, szórakozás, kirándúlás, edzés stb.
A másik nőt nem zavarja hogy én vagyok a páromnak mert ő amolyan lányazexet , kényeztetést ad neki tehát másfajta szexet mint amit egy férfi tud adni.
Ezzel nincs nekem semmi gondom mert nálam a nők közötti szex nem számít megcsalásnak mert akit szeretek miért tiltsam attól ami másfajta örömöt szerez neki.
Szóval ez az egész már négy éve tart , de mostanában azt vettem észre a feleségemen hogy nem nagyon kívánja a szexet , mármint a behatolást , úgy látom mintha ezen a téren ki is lenne elégítve.
Emiatt kérdőre is vontam hogy ez a passzívitás minek köszönhető, mire azt válaszólta hogy Zsuzsi így hívják a másik nőt, felvetette hogy szeretne dominánsabb lenni felette ezért felcsatolóst fog használni !
Tudtommal a kapcsolatuk kezdetétől fogva dugja Zsuzsi a nejemet de eddig mikor hazajőtt volt kedve velem is csinálni, de mostanában kell neki kis idő mire kedvet kap hozzá.
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett de szerettem volna ha világos a szituáció tehát létezik olyan hogy egy nő jobban használ egy ilyen segédeszközt mint én a sajátomat és ez hat ki a feleségemre...
én ezt mindig csak úgy tudtam elképzelni, hogy akkor működik, ha minden fél részese a dolgoknak, szóval te nem csak otthon ülsz és vársz, hanem Zsuzsival neked is van valamiféle kapcsolatod, még ha nem is szexuális, de baráti.
Ismered őt, megérted őt, meg akarod osztani a párodat vele (ő is így áll hozzád) és harmóniában éltek.
Te szépen átengeded a nődet neki és ő szépen elveszi tőled lassacskán, és persze semmit nem csinálsz csak vársz
A hasznos értelmes válaszokat köszönöm szépen, 4 és 5-ös válaszolóra gondolok, azért szerintem és főleg a megérzéseimre hagyatkozva úgy érzem nem annyira súlyos a helyzet mert Zsuzsit régóta ismerem szinte barátok vagyunk , a páromat is ismerem annyira hogy elhagyni nem fog mert mindkét nőnek annyi elég amennyit együtt vannak, a páromnak pasira is szüksége van és úgy érzem meghát mondták is a csajok hogy csak barátság meg szex van közöttük.
Mindenesetre azért megpróbálom jobban aktivizálni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!