Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a felcsatolhatóssal? Főleg ha a lányon van. Gáz, megvetendő, elítélni való ha a fiú szereti?
Második válaszoló vagyok!
Én megtenném a barátomért...és bizony vannak lányok akik vágynak rá,de én sem utasítanám vissza,mint mondtam,ha tudom,h neki jó és nem azért kéri,mert homo hajlamai vannak.
Ha élvezetes,akkor mért fosztanám meg az élvezettől?
Igen ezt is megkérdeztem volna,hogy ferde hajlamra utal-e ? Ha valaki szeretie aprosztata masszázst???
Állítólag nagy örömet lehet így szerezni a férfinek.
Szóval van aki megtenné és nem nézné le a párját.
Nem vesszít ezzel a férfiasságából a szemetekben??
Azért felizgatna?Beindulnál tőle te is?
megint második válaszoló:
valóban élvezetes dolog lehet,bár ezis egyén kérdése
nekem nem tűnik férfiatlannak
azt,hogy én élvezném-e azt nemtudom előre eldönteni,de kipróbálnám
Tényleg van közte határvonal. De ha élvezi.
Nálatok sem mindeggy hová dugják? Ott is van határvonal.
Nem gondoltam volna,hogy lesz itt olyan aki megcsinálná,akit izgat-ez az igazság.
Mégis elveszi alányok kedvét?
Ill. nem is nagyon érdekel akkor titeket?
ez is vérmérséklet és kíváncsiság,nyitottság kérdése,igaz?
Második válaszoló:
egyértelműen nyitottság kérdése...és ugyanez van ha a lány analizálásáról van szó...mert tényleg nem mindegy...azis vkinek jó és izgató,vkinek pont ellenkezőleg...nyilván eezt nem tudod leszűrni egyből egy lányról,h mégis mire nyitott,de ha eljut arra a szintre a kapcsolat,akkor nyugodtan lehet erről beszélni...látod,esély az van,nem is olyan kevés,vagyunk itt egy páran,akik nem rökönyödnének meg ilyen kéréstől,lehet,h kikapsz Te is egy ilyen lányt ;)sok sikert!
A kérdésemet igazából nem vonatkoztattam magamra,de lehet,hogy egyszer ha lesz egy olyanelmélyült kapcsolatom.....ki tudja,vannak aki azt mondják nagyon jó
Szóval minden nőt azért nem vág földhöz a téma-értem
Látom,hogy vannak itt olyanok aki nem hőkölnek meg ettől.
Arralénk kiváncsi,hogy kezdeményeznétek-e a barátotoknál?
Akik meg csinálték ott ki vetette fel azötletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!