Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a helyzet a felcsatolhatóss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet a felcsatolhatóssal? Főleg ha a lányon van. Gáz, megvetendő, elítélni való ha a fiú szereti?

Figyelt kérdés
A nők szeretik, tetszik nekik? Izgatja őket? Valahol azt olvastam,hogy sok nőnek titkos vágya,hogy a barátját elkaphassa egyszer így. Ez igaz???
2008. okt. 22. 19:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Második válaszoló vagyok!

Én megtenném a barátomért...és bizony vannak lányok akik vágynak rá,de én sem utasítanám vissza,mint mondtam,ha tudom,h neki jó és nem azért kéri,mert homo hajlamai vannak.

Ha élvezetes,akkor mért fosztanám meg az élvezettől?

2008. okt. 23. 22:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok,és én bizony meg.... a páromat felcsatolhatóssal,ha szeretné,és jó neki. Szerintem nagyon jó lehet! Tuti kipróbálnám,ez kb. olyan lehet mint a pasiknak,mikor elélvez a csaj,érezni,hogy az ő péniszétől élvezett el,nagyon jó érzés lehet!
2008. okt. 26. 13:52
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen ezt is megkérdeztem volna,hogy ferde hajlamra utal-e ? Ha valaki szeretie aprosztata masszázst???

Állítólag nagy örömet lehet így szerezni a férfinek.

Szóval van aki megtenné és nem nézné le a párját.

Nem vesszít ezzel a férfiasságából a szemetekben??

Azért felizgatna?Beindulnál tőle te is?

2008. okt. 27. 09:42
 14/21 anonim válasza:
A barátnőm mesélte ő már seggbe ...a barátját de nem felcsatolhatóval.Én és a párom egyszer kétszer már kipróbáltuk de csak az ujjazást mert engem nagyon izgatott és szerintem neki sen volt rossz.De a további már nem izgatna
2008. okt. 29. 14:13
 15/21 anonim ***** válasza:
azért az ujjal történő prosztata masszázs meg a felcsatolhatóval való seggbedugás között én érzek egy nem is túl vékony határvonalat.
2008. okt. 29. 20:19
 16/21 anonim ***** válasza:

megint második válaszoló:

valóban élvezetes dolog lehet,bár ezis egyén kérdése

nekem nem tűnik férfiatlannak

azt,hogy én élvezném-e azt nemtudom előre eldönteni,de kipróbálnám

2008. nov. 2. 14:58
 17/21 A kérdező kommentje:

Tényleg van közte határvonal. De ha élvezi.

Nálatok sem mindeggy hová dugják? Ott is van határvonal.

Nem gondoltam volna,hogy lesz itt olyan aki megcsinálná,akit izgat-ez az igazság.

Mégis elveszi alányok kedvét?

Ill. nem is nagyon érdekel akkor titeket?

ez is vérmérséklet és kíváncsiság,nyitottság kérdése,igaz?

2008. nov. 4. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Második válaszoló:

egyértelműen nyitottság kérdése...és ugyanez van ha a lány analizálásáról van szó...mert tényleg nem mindegy...azis vkinek jó és izgató,vkinek pont ellenkezőleg...nyilván eezt nem tudod leszűrni egyből egy lányról,h mégis mire nyitott,de ha eljut arra a szintre a kapcsolat,akkor nyugodtan lehet erről beszélni...látod,esély az van,nem is olyan kevés,vagyunk itt egy páran,akik nem rökönyödnének meg ilyen kéréstől,lehet,h kikapsz Te is egy ilyen lányt ;)sok sikert!

2008. nov. 19. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:

A kérdésemet igazából nem vonatkoztattam magamra,de lehet,hogy egyszer ha lesz egy olyanelmélyült kapcsolatom.....ki tudja,vannak aki azt mondják nagyon jó

Szóval minden nőt azért nem vág földhöz a téma-értem

2008. nov. 19. 20:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Látom,hogy vannak itt olyanok aki nem hőkölnek meg ettől.

Arralénk kiváncsi,hogy kezdeményeznétek-e a barátotoknál?

Akik meg csinálték ott ki vetette fel azötletet?

2008. nov. 20. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!