Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a helyzet a felcsatolhatóss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet a felcsatolhatóssal? Főleg ha a lányon van. Gáz, megvetendő, elítélni való ha a fiú szereti?

Figyelt kérdés
A nők szeretik, tetszik nekik? Izgatja őket? Valahol azt olvastam,hogy sok nőnek titkos vágya,hogy a barátját elkaphassa egyszer így. Ez igaz???
2008. okt. 22. 19:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Hát én lány vagyok és én egyáltalán nem vágyom rá hogy így kapjam el a barátom. A fiúk nevében nem beszélhetek, de a szexben minden megengedett ami mindkét félnek jól esik, szóval ha mindketten benne vannak miért ne... Ez a kettejük hálószobájának titka.
2008. okt. 22. 19:32
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Igen!van olyan lány,aki szeretne a barátjába hatolni...:P nekem mondjuk nem tartozik nagy vágyaim közé. hozzáállás kérdése az egész..állítólag a férfi G-pont a végbélnyíláson keresztül ingerelhető,szóval akár lehet nagyon jó..ezis egyén kérdése...azt nemtudod előre megítélni,h egy lány hogy fogadja az ilyen kérést...azon gondolkodtál már,h ugyanezt engednéd egy másik fiúnak???
2008. okt. 22. 19:34
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, engem nem izgat. Amúgy nem megvetendő, elítélendő, de kétlem, hogy sok olyan hetero fiú van, aki ezt engedné a bnőjének.
2008. okt. 22. 19:35
 4/21 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok

Nincs barátnőm és még nem is volt.

Fiúnak ne hagynám.

Igen,hogy fogadja a nő ha felhozzák neki a témát.

Inkább arra lettem volna kivácsi,hogy a nő felhozza-e a témát. Szerintem sem mennének sokan bele.

egy fórumon azt olvastam,hogy nagyon jó tud lenni és néha a nőt is nagyon beindítja.Igaz ott csak olyanok beszélgettek,kérdztek,adtak tanácsot akik már jártaska atémában vagy érdeklődnek utána?

NEM TARTJÁTOK TI NŐK FÉRFIATLANNAK???????

Ha előhozakodna a párotok mit csinálnátok,hogy reagálnétok?? Vonzódnátok még hozzá??Nagyot vltozna a szemetekben??

2008. okt. 22. 20:21
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Az én párom, biztos, hogy megváltozna a szememben!! Engem nem izgat és nem szeretném én őt......szóval érted...
2008. okt. 22. 20:46
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Én biztos dobbantanék, ha a párom ilyet kérne tőlem, én feltételeznék egy enyhe homo hajlamot.
2008. okt. 22. 20:48
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem ítélem el de szerintem nem minden lánynak jutna az eszébe egy ilyen dolog. Legalábbis nekem nem:)
2008. okt. 22. 20:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
hát én tuti furcsán néznék a nőmre, ha egyszercsak beállitana egy felcsatolhatóval, hogy akkor ő most hátulról elkap.
2008. okt. 22. 23:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én néha "emulálom", csak incselkedésképp, amolyan félig vicces, félig erotikus, de "igazából" sose csinálnám, nem is vágyok rá.
2008. okt. 23. 01:22
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha a fiú ilyenre vágyik, akkor van egy kis ferde hajlama! Nekem nem titkos vágyam, hogy "elkapjam"! Pfujj..
2008. okt. 23. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!