Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem akar szex közben a szemembe nézni?
Számos oka lehet, például az élvezetre koncentrál és a szemkontaktus megzavarja ebben.
Belegondolva, a szex kb. 90%-ában én is így működöm: vagy becsukom a szemem, vagy magamhoz húzom a párom, bár szoktunk egymás szemébe is nézni. Ez nálam azért van, mert igyekszem maximálisan "befelé" figyelni, koncentrálni az élvezetre. Nőként a vizualitás nálam kevésbé játszik szerepet az érzékiségben, sokkal nagyobb hatással van rám a párom testének melege, az illata, az, ha beletúrok a hajába, ha érzem a bőrén, hogy kiizzadt az intenzív mozgástól, ha megérintem a karján a duzzadó izmokat, ahogy fölém hajol, végigsimítom a hátát, beletúrok a hajába, a mellszőrzetébe... egyszerre hat sok érzékemre. Külső vizuális ingerek hiányában a többi érzékem felerősödik (állítólag a nők nagy része így működik, de férfiaknál is tapasztaltam már hasonlót).
Köszönöm a segítséget, akkor ezek szerint nincs miért aggódnom. Természetesen ő is a szemembe néz néha, de csak pár másodpercre, aztán inkább oldalra vagy becsukja a szemét, mintha zavarban lenne.
2.: Nem hiszem, hogy másról fantáziál, hisz ha mindig erre lenne szüksége, akkor miért lenne velem? Ráadásul mint írtam erre már rá is kérdeztem és akkor azt mondta, hogy így kényelmesebb neki.
# 8: "Emberrel"? Azért, mert nem néz hosszan, mélyen a szemembe még jó vele minden téren. Tudnék mesélni olyanról is, aki hosszan, mélyen a szemembe nézett, közben azon imádkozott, hogy ne élvezzen el 5 perc után, az előbbivel ezerszer jobb. Vagy talán aki olyan embertípus, mint amilyet a 5 és 6-os hozzászólók
leírtak az számodra már csak idézőjeles ember?
# 9: Én is így gondolom, ezért is merült fel bennem a kérdés, de mint kiderült pl. a 6-os hozzászóló leírásából vannak akik nem a vizuális ingerekre hagyatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!