Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom miért nem akar szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem akar szex közben a szemembe nézni?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt, de azt vettem észre, hogy szex közben ha a szemembe "kell" néznie mindig kerüli a szemkontaktust, mintha zavarba jönne. Például ha én vagyok felül és így mindenképp rálát a szemembe akkor inkább becsukja a szemét vagy odahúz magához. Ennek mi lehet az oka? Egyszer már próbáltam vele erről beszélni viccelődve, hogy ugye nem azért csukja be a szemét, mert annyira rossz velem, hogy közben másról kell fantáziálnia, de a probléma valódi oka nem derült ki.
2016. jún. 14. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi van akkor, ha neki így esik jól? Miért kell ott problémát keresni, ahol nincs? Túl nyugis az élet? Unatkozol és keresel valamit, ami kicsit színesítheti az állóvizet, szerintem.
2016. jún. 14. 11:00
 2/12 anonim ***** válasza:
15%
Én csak akkor csinálok ilyet, ha másra gondolok, és nem akarom a fantáziámat tönkre vágni a valósággal. Gondolom a párod is ilyen. Nincs ebben semmi különös, sokaknál így megy ez. Inkább az a fura, hogy neked nem egyértelmű.
2016. jún. 14. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
#2 ekkora baromságot....
2016. jún. 14. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
3, ez miért baromság? tök logikus, hogy zárva tartja a szemét fantáziálás közben. próbáld ki! nyitva sokkal nehezebb.
2016. jún. 14. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet zavarban. Aki alapvetően nem tanulta meg kimutatni az érzelmeit vagyis introvertáltabb típus, az egy olyan " érezelmi "kiszolgáltatott" helyzetben mint a szex is csak úgy tud ellazulni, ha kizárja a külvilágot . Egy ilyen érzelmi cunami közepette egyálatlán nem vágyik a másik közönségére, veled van, benne vagy, szerintem nem is fantáziál másról egyszerűen csak képtelen kifelé mutatni az érzelmeit, belül éli meg.
2016. jún. 14. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Számos oka lehet, például az élvezetre koncentrál és a szemkontaktus megzavarja ebben.

Belegondolva, a szex kb. 90%-ában én is így működöm: vagy becsukom a szemem, vagy magamhoz húzom a párom, bár szoktunk egymás szemébe is nézni. Ez nálam azért van, mert igyekszem maximálisan "befelé" figyelni, koncentrálni az élvezetre. Nőként a vizualitás nálam kevésbé játszik szerepet az érzékiségben, sokkal nagyobb hatással van rám a párom testének melege, az illata, az, ha beletúrok a hajába, ha érzem a bőrén, hogy kiizzadt az intenzív mozgástól, ha megérintem a karján a duzzadó izmokat, ahogy fölém hajol, végigsimítom a hátát, beletúrok a hajába, a mellszőrzetébe... egyszerre hat sok érzékemre. Külső vizuális ingerek hiányában a többi érzékem felerősödik (állítólag a nők nagy része így működik, de férfiaknál is tapasztaltam már hasonlót).

2016. jún. 14. 11:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, akkor ezek szerint nincs miért aggódnom. Természetesen ő is a szemembe néz néha, de csak pár másodpercre, aztán inkább oldalra vagy becsukja a szemét, mintha zavarban lenne.

2.: Nem hiszem, hogy másról fantáziál, hisz ha mindig erre lenne szüksége, akkor miért lenne velem? Ráadásul mint írtam erre már rá is kérdeztem és akkor azt mondta, hogy így kényelmesebb neki.

2016. jún. 14. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
És egy ilyen "emberrel" vagy 3 éve...
2016. jún. 14. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Akkor én most ünneprontó leszek. Elképzelni se tudok attól intimebbet, szebbet mint szex közben a szeretett férfi szemébe nézni.
2016. jún. 14. 13:28
 10/12 A kérdező kommentje:

# 8: "Emberrel"? Azért, mert nem néz hosszan, mélyen a szemembe még jó vele minden téren. Tudnék mesélni olyanról is, aki hosszan, mélyen a szemembe nézett, közben azon imádkozott, hogy ne élvezzen el 5 perc után, az előbbivel ezerszer jobb. Vagy talán aki olyan embertípus, mint amilyet a 5 és 6-os hozzászólók

leírtak az számodra már csak idézőjeles ember?

# 9: Én is így gondolom, ezért is merült fel bennem a kérdés, de mint kiderült pl. a 6-os hozzászóló leírásából vannak akik nem a vizuális ingerekre hagyatkoznak.

2016. jún. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!