Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális lány szerelem nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális lány szerelem nélkül lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
Én mindig is azt hittem hogy a lányok szerelem nélkül nem fekszenek le,mert mindig a pasikat dobálják hogy ők csak szexet akarnak..
2016. máj. 15. 17:38
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez viccesen kezdodott,mert egy alapos elemzes utan egy lelki terapeuta javasolta h meg kell tanulnom szetvalasztani a szerelmet a szextol.Igy lett ket srac az eletemben akikkel osszejartunk szexelni (idoben maskor,mas evben) es jooo volt.Akik ezutan jottek, veluk mind parkapcsolatban voltam es szerelmesek voltunk egymasba.Idegennel egyejszakas nem menne.34N
2016. máj. 15. 22:43
 42/43 Titusztitusz válasza:
60%
Szerintem nem...Vagy legalábbis nem kéne neki...
2016. máj. 15. 22:45
 43/43 anonim ***** válasza:
75%
Ha tudom, hogy nincs közös jövőnk, de én többet akarnék, nem mennék bele egy éjszakásba. Engem mindig taszított eleve az egy éjszakás vagy csak szexkapcsolat. Volt olyan, aki nagyon vonzott, mégse tudtam megtenni. Bár nem ítélem el, ha valaki bele megy. 26N
2016. máj. 16. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!