Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az ilyen fiuk bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az ilyen fiuk bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

14 eves,165 cm, 43-as láb, 75 kg, szemüveges, barna haj, sotetbarna szemek. Szeretem a focit (5 évig uztem), a kosarat is szeretem (1 evig uztem).Ragaszkodo típus, aki nehezen barátkozik, felénk viszont az utóbbi időben egyre bátrabb vagyok. :) Aki ismerősöm vagy barátom azt nagyon tisztelem ragaszkodok hozzájuk, bármit megteszek értük.Az is kolaban a legjobb tanuló vagyok. Kalandszereto típus vagyok. Szeretem a zenéket is és a természetet is. Időnként túlságosan odzinte vagyok, ami az embereket gyakran megbántja. Ezeket én is mindig megbanom, kibekulok s másikkal. Nem vagyok haragtarto.

Hát kb. Most ennyi jut eszembe

Plussz információért privibe nyugodtan kérdezettek. :)

Ja és bocsi a helyesírási hibákért de telorol vok és sirttem. :)

2016. máj. 11. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Rossz kategória. :D
2016. máj. 11. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg át is írom a joba. :D
2016. máj. 11. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:
MAJD ATIROM A JOBA ELNEZEST H IDE IRTAM! :)
2016. máj. 11. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!