Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lány szerelem nélkül lefekszik valakivel?
Figyelt kérdés
Én mindig is azt hittem hogy a lányok szerelem nélkül nem fekszenek le,mert mindig a pasikat dobálják hogy ők csak szexet akarnak..2016. máj. 15. 17:38
11/43 anonim válasza:
Nem tudom mi az igazság. Körülöttem a lányok szerelemről beszélgetnek, de mindig az egy éjszakásnál kötnek ki, vagy valamelyik lemegy részegen a klubba, választ egy szép férfit és kelleti magát hátha lefekteti aznap. Normálisnak tartják magukat, meg ez az általános, nekem ez már nem fér bele. 22/f
12/43 anonim válasza:
Ennek köze nincs ahhoz, hogy normális-e vagy nem. Tehát egy normális lány is szexelhet szerelem nélkül, és olyan lány is lehet idióta, aki csak szerelemből szexel.
13/43 anonim válasza:
Te 9-es te most retardált vagy vagy miröl beszélsz? Egyébként meg a lányok egy része eléggé ribi de vannak nagyon rendesek is, persze a rendes ettől még relatív, szerintem a szexuális élet párkapcsolatba való, pláne az orális, na az olyan csajra undorral tekintek aki azt műveli random pasikkal.
14/43 ~OnLány~ válasza:
Rühellem a Nőket! Felhasználó, elég lesz, minek provokálni az embereket?!
15/43 anonim válasza:
Nem, csak a ri bancok. Persze a lányok nagy része az.
16/43 anonim válasza:
Drága kommentelők, ne keverjük már a szezont a fazonnal! Attól, hogy valaki szerelem nélkül lefekszik valakivel, még nem lesz ribizli! Nehogy már emiatt rögtön lenézzünk minden nőt... Amikor valaki minden este kicsípi magát ribizlibe, és arra megy, hogy valaki aznap is megdugja, az teljesen más kategória.
17/43 anonim válasza:
13, arról beszéltél, hogy sajnáltad a nőt, aki lefeküdt veled. Ergo akkor magadat is sajnáltad, mivel te is csak úgyból feküdtél le vele, az meg ugye szánalmas.
Egyébként igen, Rühellem a nőket felhasználó szarakodik itt már megint.
18/43 anonim válasza:
Vicces, hogy mennyien pontozzák le a másikat csak azért, mert eltérő a véleménye. ^^
19/43 A kérdező kommentje:
Olvassátok már el mégegyszer a kérdést! Miért fáj az igazság? Nem a nők hibáztatják a pasikat állandóan ha azok lefekszenek szerelem nélkül füvel fával?
2016. máj. 15. 18:00
20/43 anonim válasza:
Rib... leszek attol, hogy kielegitem az igenyeimet akkor is, ha nem vagyok szerelmes? Tudom, vannak lanyok, akik minden heten masba szerelmesek meg akik kapcsolatfuggok, de szerintem pont azok a nem normalisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!