Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a pár éjszakás kaland? (bővebben lent)
Van egy fiu barátom(20èves) Nem vagyunk párkapcsolatban csak egyszer kètszer le szeretnènk egymással feküdni..
Szerintetek ez nagyon ciki ? :)
Èn 19èves vagyok
Ti valamit nagyon nem értetek. Attól, hogy nevén nevezem/nevezzük a dolgokat(ez esetben azt, hogy cafka valaki, és nem a kérdezőre gondolok), az még nem jelenti azt, hogy nem élünk ilyen dolgokkal.
Komoly párkapcsolatot ilyen lánnyal nem tudok elképzelni, akinek rengeteg férfivel volt szexuális kapcsolata. Erről nem tehetek, nem vagyok képes megszeretni egy ilyen lányt, lehet panaszkodni oxitocin hormonra az agyamban.
Lehet vergődni meg a földhöz vágni magunkat, hogy a férfiak miért nincsenek elítélve ezért, de hát ez van. 2 különböző nem vagyunk 2 különböző testi adottságokkal. Majd ha a csajok lába között lesz farok a férfiak lába között meg pina és a nőknek kell majd kezdeményezni, akkor majd ler**bancozhatjátok azokat a férfiakat, akikben nincs tartás és sok nőnek adják be a derekukat. :D
" Ha barátok vagytok és még az ágyban is minden passzol, akkor az elég jó alap egy párkapcsolathoz."
Igen, akkor az elég jó alap egy SEMMITÉRŐ párkapcsolathoz.
72-nek
Akkor irigykedjünk együtt ,cimborám! :DD
76/78
Kérlek indokold meg, miért nem tartod elégnek a barátságot- aminek egymás megértése, elfogadása és szerete az alapja, a fizikai vonzalmat és a megfelelő szexuális életet egy párkapcsolat működőképességéhez.
Ha ez nem ér semmit, akkor mi az, ami igen? Mi az, amit ebben elítélendőnek tartasz?
Az vagyok, aki ezt merte mondani és felháborító módon élete folyamán két férfivel is együtt volt. Értem én, hogy nálatok ez már k.-nak számít, bár fel nem foghatom. Nagyon szívesen folytatok kultúrált vitát, akár privátban is. Természetesen egymás sértegetése nélkül.
"Kérlek indokold meg, miért nem tartod elégnek a barátságot- aminek egymás megértése, elfogadása és szerete az alapja, a fizikai vonzalmat és a megfelelő szexuális életet egy párkapcsolat működőképességéhez. "
Nana, a szeretet, meg az érzelmek nem voltak ott, azt már csak te sunyiskodtad oda :D de valószínűleg arra gondolt...
Itt megint előjön a szubjektivitás. Biztosan sokan másképp gondolkodnak, ezért is lehettem félreérthető. Nálam azok a barátok, akiket szeretek, tudom, hogy számíthatok rájuk és viszont, a többi haver, vagy ismerős.
Úgy vettem ki a kérdező soraiból, hogy ő is erre gondol, de lehet akkor csak elbeszéltünk egymást mellett, nem tudom.
"Kérlek indokold meg, miért nem tartod elégnek a barátságot- aminek egymás megértése, elfogadása és szerete az alapja, a fizikai vonzalmat és a megfelelő szexuális életet egy párkapcsolat működőképességéhez."
Szívesen megindokolom. Mindazonáltal - ne haragudj - vitába nem fogok veled bocsátkozni. Én férfi vagyok, logika mentén gondolkodom, és logika mentén érvelek. Te nő vagy, tehát ezekből semmit sem értenél meg. Ezt ne vedd sértésnek, imádom a nőket, és nagyszerű teremtésnek tartom őket. Nagyon sok tekintetben sokkal különbek a férfiaknál, de evolúciós okokból ők érzelmi alapon hozzák a döntéseiket, és fordítva látják az ok-okozati összefüggéseket. Indoklásom tehát inkább az oldal olvasóinak szól. Te meg légy oly szíves, és gondolkodjál egy hétig, aztán mondjál nekem egyetlen (!) olyan dolgot az ember életében, ami kényelmes, de hosszútávon nem kell érte aránytalanul magas árat fizetni.
Szóval ott tartottunk, hogy barátság és szex.
Egyéb oldalakon számtalanszor kifejtettem a barátság fogalmát férfi és nő oldalról, ebbe tehát most nem mennék bele. (Főleg, mert abban megint pejoratív felhangot vélnél felfedezni.)
Tehát barátság és szex. Ebben az a legnagyobb csapda, hogy amíg ilyen kapcsolat(ok)-ban tengeted napjaidat, nem lépsz a párkeresés rögös útjára. Ez az út valóban rögös, ezt is számtalanszor kifejtettem már. Hatalmas érzelmi ingadozások, őrült boldogság, és mélységes bánat, remények, félelmek jellemzik ezt az utat. De ezek a viharok szükségesek az ember életében. Ezekből tanul, és ezekből építkezik. Ráadásul boldog is csak az tud lenni, aki a poklot is megjárta már. (Persze a fordítottja is igaz: pokolra csak az tud jutni, aki szárnyalt már a mennyekben.) Hogy egy hasonlattal éljek, a te életed egy mosóteknő csendes víztükre. Egyetlen fodrozódás, egyetlen apró hullám sincs benne. A párkeresés ehhez képest viharos tenger, háznyi hullámokkal, amik egyfolytában elnyeléssel fenyegetik az arra tévedőt. Szerinted melyik vízen lehet megtanulni hajózni?
Így tehát ott tartunk, hogy nem fogsz megtanulni hajózni, sohasem fogod megtapasztalni a révbe érés eszméletlen boldogságát sem. Nem leszel imádott istennő, csak egy ágybetét. A szomorú az, hogy egy idő után te magad is annak fogod magad érezni, és ez hatalmas rést üt majd az önbecsüléseden. Nem ismered meg a szex igazi mivoltát sem. Egy nőnek ugyanis mindennél fontosabb a biztonság. (Ennek szintén evolúciós okai vannak, és ezt szintén csak logikai úton lehetne elmagyarázni, tehát kár lenne rugóznom rajta. Próbáld meg elfogadni, hogy így van, és kész.) A férfi életében sokkal nagyobb szerepet kap a fajfenntartás, mint a létfenntartás. A nőknél ez fordítva van. Ezért a férfi bátrabb, hősiesebb, önfeláldozóbb. De nem hülye, hogy egy ágybetétért áldozza fel magát. Az imádott nőért, gyermekei leendő anyjáért kérés nélkül megteszi, de egy szexpartnerért nem. Egy egész könyvet lehetne írni arról, hogyan vezetett a mai jajnemakarokszerelmetlegyünkbarátok felfogás a kölni eseményekhez. Húsz évvel ezelőtt ott helyben szétcincálták volna a migránsokat a német férfiak, akármilyen számbeli fölényben is lettek volna.
Nem ragozom, mert valójában erről is egy egész könyvet lehetne írni, és még akkor is csak a jéghegy csúcsát karcolgatnám.
Minden gyermekemet (nemüktől függetlenül) arra neveltem, hogy sohase ragadjanak le olyan kapcsolatban, ahol nem mindenben passzolnak össze. (Ebből talán látszik, hogy nem az egyéjszakás kalandok ellen vagyok, feltéve, ha az a párkeresését szolgálja.) Megfogadták a tanácsomat, s ma valamennyien boldog párkapcsolatban élnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!