Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a pár éjszakás kaland?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a pár éjszakás kaland? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiu barátom(20èves) Nem vagyunk párkapcsolatban csak egyszer kètszer le szeretnènk egymással feküdni..

Szerintetek ez nagyon ciki ? :)

Èn 19èves vagyok

2016. febr. 2. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 aperitif ***** válasza:
61%
Nem ciki kérdező, ha kívánjátok egymást, hajrá! Bármi lehet még belőle, igaz, benne van a pakliban, hogy elveszíthetsz egy barátot, de az is, hogy találsz egy társat. Ha meg csak néhány kellemes együttlét van benne, akkor is nyertél. Állítólag Európa közepén élünk, 50 évvel a szexuális forradalom után. A testeddel csak te rendelkezel.
2016. febr. 3. 01:20
 42/82 anonim ***** válasza:
54%

Irigy? Az emberek többsége választaná a szerelmet 100 egyéjszakás helyett, még a férfiak is. Férfiként meg nem tudom mit lehet irigyelni egy nőn, hogy lekuratja magát, hogy nem én kúrok egy full anonim nőt a gyk-ról? :D

De sajnálom, hogy nálatok ez a 2 véglet van, hogy megdugatjátok magatokat valakivel vagy hogy apácák lesztek. Remélem egyszer megtudjátok milyen tartozni valakihez és majd ti is nevettek a múltbéli éneteken. :)

Egyébként nem a kérdezőre írtuk a jó részét szerintem, hanem azokra akik a védelmére keltek. hogy milyen jó kalandozgatni.

Amúgy ezeknek a többsége tényleg meleg, rengetegen adják ki nőnek magukat itt. Náluk meg az erkölcsi dolgok amúgy is alacsonyan vannak.

Ráadásul ez az új divat, hogy egy ember 10 regisztrációval irkál és pontozgat, hátha ha úgy az igaza tényleg igaz lesz... :)

2016. febr. 3. 01:25
 43/82 anonim ***** válasza:
54%
Ezek a nők akik itt vergődnek tuti nagyon rondák (vagy tényleg melegek)
2016. febr. 3. 01:26
 44/82 anonim ***** válasza:
23%

"#42-es válaszoló igazad van..irigyek mert velük biztos nem akar senki szexelni :D"

Itt is látszik az értelmi színvonalad, tipikkus agyatlan tinipcsa :D mondtam már, hogy a farkamat markolásztad Misi házibuliján szóval lenne kit kurni...

de nekem nem kellettél, lógnak a melleid

2016. febr. 3. 01:28
 45/82 anonim ***** válasza:
59%
Épp ezt nem értem én sem,hogy miért végletekben beszélnek itt páran? Ha valaki belemegy egy egyéjszakásba egy olyannal,akit fél éves ismer,az miért egyből r*b*nc? Hol élünk,a 16.században?Főleg ismeretlenben ilyen szavakkal dobálózni elég primitív dolog...
2016. febr. 3. 01:29
 46/82 anonim ***** válasza:
37%
Tini párkapcsolatokban 100x értelmesebb lányok vannak mint itt, ahol elméletileg felnőtt nők vannak és mindegyik a riban<kodás mellett kampányol, ez mi :DDDDDDDDDDDDDDD
2016. febr. 3. 01:31
 47/82 anonim ***** válasza:
21%
#48: anyád erre nevelt téged, hogy kúrasd le magad egyéjszakásban? Taps neki. Jó munkát végzett.
2016. febr. 3. 01:31
 48/82 anonim ***** válasza:
48%

"Tini párkapcsolatokban 100x értelmesebb lányok vannak mint itt, ahol elméletileg felnőtt nők vannak és mindegyik a riban<kodás mellett kampányol, ez mi :DDDDDD"

Ott még nem írogatnak a ratyik nőként :D

2016. febr. 3. 01:32
 49/82 A kérdező kommentje:
#48-as válaszoló..már jó pár ève ismerjük egymást ezzel a fiuval :)
2016. febr. 3. 01:35
 50/82 anonim ***** válasza:
Ráadásul egy több éves barátságot kockáztatsz, na szép.. akkor már legyen nagy a tét, miért nem jöttök össze?
2016. febr. 3. 01:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!