Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a pár éjszakás kaland?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a pár éjszakás kaland? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiu barátom(20èves) Nem vagyunk párkapcsolatban csak egyszer kètszer le szeretnènk egymással feküdni..

Szerintetek ez nagyon ciki ? :)

Èn 19èves vagyok

2016. febr. 2. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 aperitif ***** válasza:
57%
Azért azt is érdemes látni, hogy ki, illetve melyik tábor az, amelyik gorombáskodik, trágár szavakat használ, személyeskedik, és úgy nagyjából-egészéből kulturálatlanul nyilvánul meg ebben a vitában.
2016. febr. 3. 01:39
 52/82 A kérdező kommentje:
#53-as..mindketten szeretnènk egyikőnk sem kènyszeriti a másikat..ugy ahogy èn sem tartok fegyvert a fejèhez úgy ő sem az enyèmhez :)
2016. febr. 3. 01:43
 53/82 anonim ***** válasza:
59%
Aperitif,aki más édesanyját is belekeveri a vitába,ahogy az egyik válaszoló a veled szembeni táborból,az igen sokat elárul az intelligenciájáról.Kimondottan értelmes lehet(remélem érezhető a szarkazmus).
2016. febr. 3. 01:44
 54/82 anonim ***** válasza:
28%
aperitif, 50+ évesen nem tartod kicsit szégyennek amit itt művelsz? :) Bár ennyi idősen már feleslegesen hurcibálod magaddal azt a doboz óvszert, nem jött még a klimax bácsi?
2016. febr. 3. 01:47
 55/82 aperitif ***** válasza:
62%

Látod, pont erről beszélek. Ez a vitastílus nem engem minősít.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, nem tartom szégyennek. Én a szexuális forradalom idején voltam fiatal, az én generációm megszenvedte, hogy a szex ne valami bűnös, és szégyenletes dolog legyen, hanem két ember örömteli együttléte. Nagy visszalépés lenne ezt semmissé tenni.

2016. febr. 3. 01:51
 56/82 anonim ***** válasza:

Jézusom :D nem a szex a bűnös dolog :D

Hanem az erkölcstelenség...

Egy privátabb kérdést intéznék hozzád, ilyen életmóddal sikerült egy családot összehozni? Van melletted egy állandó férfi? Vagy csak a partnereket cserélgeted ennyi idősen is?

2016. febr. 3. 01:56
 57/82 anonim ***** válasza:
54%

Csak cserélgeti, írja valamelyik kérdésnél, nincs neki senkije :D

Férfi létemre itt tartanék ennyi idősen, hogy a r.bancokat cserélgetem, inkább kiugranék vhonnan...

De az egy dolog, hogy a saját életét elbaszta, de hogy 24/7-ben mást is erre biztasson ezen az oldalon... na az eléggé gerinctelen dolog.

2016. febr. 3. 01:59
 58/82 anonim ***** válasza:
Viszont lehet sok macskája van :)
2016. febr. 3. 02:01
 59/82 aperitif ***** válasza:
41%

Srácok, szerintem most már túlmentetek a személyeskedésnek azon a határán, ami a kulturált vitába nekem belefér, valamint a kérdező sem az én párkapcsolataimra kíváncsi. Akit valóban nagyon érdekel, annak szívesen válaszolok priviben, vagy egy saját magam kiírt kérdésben.

Most jó éjt mindenkinek :)

2016. febr. 3. 02:03
 60/82 anonim ***** válasza:
78%

Pasiként mondom, hogy vicc amit csináltok srácok >.>

Ahogy az egyik válaszoló írja, nem a szex a bűnös dolog, hanem az erkölcstelenség.

Az, ha kívánják egymást és lefekszenek egyáltalán nem erkölcstelen vagy deviáns.

Ha már személyeskedtek... süt a szövegetekből a meg nem élt frusztráltságotok.

Legyetek szívesek és ne hivatkozzatok magatokra mint "férfiak" általánosan. Mert a lehető legmesszebb álltok attól, hogy a nevemben véleményt mondhassatok :)

2016. febr. 3. 02:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!