Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a pár éjszakás kaland?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a pár éjszakás kaland? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiu barátom(20èves) Nem vagyunk párkapcsolatban csak egyszer kètszer le szeretnènk egymással feküdni..

Szerintetek ez nagyon ciki ? :)

Èn 19èves vagyok

2016. febr. 2. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:

ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak és persze ne is mondd el másoknak, ami nem tartozik rájuk. ha TE le akarsz valakivel feküdni, akkor ahhoz senkinek nincs köze.

viszont azt fontold meg, hogy az az 1-2 alkalom tényleg megéri-e és biztos-e, hogy szükséged van rá.

ha barátról van szó, akkor meg mérlegeld, hogy a barátságotokra ennek milyen hatása lesz, mert egy ilyen barátság extrákkal könnyen többé válhat. viszont, ha csak az egyikőtök akar többet, akkor arra nagyon könnyen rámehet a barátság és nem biztos, hogy 1-2 éjszakáért megéri beáldozni egy barátságot...

2016. febr. 3. 00:13
 12/82 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ki az a Misi de megnyugtatlak hogy nem járok házibulikba ès mèg csak Misiket se ismerek :D Hát nyilván kettőnkről van\lesz szó ebbe a kapcsolatba :) Csak kiváncsi voltam kinek mi a vèlemènye
2016. febr. 3. 00:13
 13/82 A kérdező kommentje:
00:13-as válaszoló: Köszönöm a válaszod..ès persze azèrt elgondolkodom rajta de mindketten nagyon szeretnènk :)
2016. febr. 3. 00:16
 14/82 anonim ***** válasza:
78%

#9 ha a nagy Ő elítéli őt a múltja miatt,akkor nem ő a nagy Ő.

Kérdező,nyugodtan tedd meg,nekem is volt már több egyéjszakásom is és nem vagyok k*vának elkönyvelve,ez abszolút a magánügyem.De ha valaki azt gondolná rólam,pont lesz*rnám,nem tartozik senkire.Ezt amugy általánosságban mondom,az élet minden területére értve,hogy mások véleményével nem szabad foglalkozni,éld a saját életed,úgy,ahogy neked jó.

2016. febr. 3. 00:17
 15/82 anonim ***** válasza:
30%

"volt már több egyéjszakásom is és nem vagyok k*vának elkönyvelve"

"ha a nagy Ő elítéli őt a múltja miatt,akkor nem ő a nagy Ő. "

az ilyeneket amúgy melegek írják.. csak éjszaka beflesselik, hogy tényleg nők..

ha valaki szétkúrt rbanc még jó hogy elitélik a férfiak

2016. febr. 3. 00:21
 16/82 anonim ***** válasza:
16%
K.u.r.v.......
2016. febr. 3. 00:22
 17/82 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is volt ilyen, nem voltam még kész egy kapcsolatra egy komoly szakítás után és úgy alakult, hogy összegabalyodtunk egy barátommal. Nem indult komolynak az egész. Már lassan két éve együtt vagyunk. Ha barátok vagytok és még az ágyban is minden passzol, akkor az elég jó alap egy párkapcsolathoz.

(Egyébként összesen 2 pasival feküdtem le és nem tartom magam könnyűvérűnek, de szerintem senki más sem.)

22L

2016. febr. 3. 00:30
 18/82 anonim ***** válasza:

a 17. 18. hozzászóló ugyanazon személy 2 regisztrációval

jelentettem a modiknak

2016. febr. 3. 00:31
 19/82 anonim ***** válasza:
#21: Örülök, hogy ez okoz neked örömet.
2016. febr. 3. 00:32
 20/82 anonim ***** válasza:

"megvan rá az esélye, hogy valamikor majd a nagy ő azért kosaraz ki mert egyéjszakás kalandjaid voltak"

Az ilyen az mióta nagy Ő?

2016. febr. 3. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!