Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a pár éjszakás kaland? (bővebben lent)
Van egy fiu barátom(20èves) Nem vagyunk párkapcsolatban csak egyszer kètszer le szeretnènk egymással feküdni..
Szerintetek ez nagyon ciki ? :)
Èn 19èves vagyok
Ti írtátok ki az álláspontotokat, mi az, hogy mi köze van hozzá? Akkor minek írtad ide? :DDD
Ennyi erővel mi közöd van a mi álláspontunkhoz? Hisz mi is leírtuk, és ti belekötöttetek. Sőt, szerintem ti kezdtétek el.
Mi közötök van a mi értékrendünkhöz, meg hogy kit tartunk könnyűvérűnek? :)
Mi az, hogy mi közöm hozzá? Válaszolok a hozzám intézett szavaidhoz :DDDDDDD kb egyet is értek az előzővel :D
tipik buta p.csák... :D
Tudjátok mit..bár nem toszatom magam füvel fával de ha ugy tetszik akkor egy mocskos nagy ri**nc vagyok..:D Ti meg avassátok magatokat szentè menjetek papnak meg apácának..tisztelet a kivètelnek tehát aki normálisan válaszolt annak köszönöm :)
Ui.: egyèbkènt nem azt kèrdeztem hogy ri**nc vagyok e hanem azt hogy ez ciki e vagy semm de mindegy :D
Remélem ha a lányod hazajön egyszer, hogy 10 csávóval gruppenezett egy diszkóban, akkor megveregeted a vállát, hogy "nembaj lányom, kölcsönös örömszerzés volt, igazából te használtad őket és te törölted a pinád beléjük"
Egyébként rákerestem a felhasználónevedre és nagyon okosakat tudsz írni mondhatom, nagyon tudsz kampányolni a női könnyűvérűség mellett te kis feminista
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!