Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a pár éjszakás kaland?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a pár éjszakás kaland? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiu barátom(20èves) Nem vagyunk párkapcsolatban csak egyszer kètszer le szeretnènk egymással feküdni..

Szerintetek ez nagyon ciki ? :)

Èn 19èves vagyok

2016. febr. 2. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
67%
Bocsi kérdező,ez annak a válaszolónak ment,akinek valamiért nagyon fáj,hogy mindenki úgy éli az életét,ahogy akarja és nem úgy,ahogy ő megszabná.
2016. febr. 3. 01:02
 32/82 A kérdező kommentje:
#34-es válaszoló..semmj baj :)
2016. febr. 3. 01:04
 33/82 anonim ***** válasza:
Ebbe a kapcsolatba vagy ebben a kapcsolatban? Sötét vagy, hogy a Pitbull melléd harap, de azért tosznál. A jövő nemzedéke, hölgyeim és uraim. -.-
2016. febr. 3. 01:06
 34/82 anonim ***** válasza:

Ti írtátok ki az álláspontotokat, mi az, hogy mi köze van hozzá? Akkor minek írtad ide? :DDD

Ennyi erővel mi közöd van a mi álláspontunkhoz? Hisz mi is leírtuk, és ti belekötöttetek. Sőt, szerintem ti kezdtétek el.

Mi közötök van a mi értékrendünkhöz, meg hogy kit tartunk könnyűvérűnek? :)

2016. febr. 3. 01:06
 35/82 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mi közöm hozzá? Válaszolok a hozzám intézett szavaidhoz :DDDDDDD kb egyet is értek az előzővel :D

tipik buta p.csák... :D

2016. febr. 3. 01:08
 36/82 aperitif ***** válasza:
78%
Miért használná a férfi a nőt egy szexkapcsolatban? A nőnek nem jó? Ő csak szenved, amíg dugják? Ha neki legalább annyira jó, mint a férfinek, akkor lehet, hogy ő használja papírzsebkendőként, amibe beletörli a punáját, nem? Nem értem, hogy miért van még mindig az a fejekben, hogy egy nő, ha szexuális életet él, akkor ő egy kihasznált szexuális objektum. Vajon mikor jutunk már el fejben addig, hogy a szex két ember kölcsönös örömszerzése?
2016. febr. 3. 01:12
 37/82 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit..bár nem toszatom magam füvel fával de ha ugy tetszik akkor egy mocskos nagy ri**nc vagyok..:D Ti meg avassátok magatokat szentè menjetek papnak meg apácának..tisztelet a kivètelnek tehát aki normálisan válaszolt annak köszönöm :)

Ui.: egyèbkènt nem azt kèrdeztem hogy ri**nc vagyok e hanem azt hogy ez ciki e vagy semm de mindegy :D

2016. febr. 3. 01:13
 38/82 anonim ***** válasza:
51%

Remélem ha a lányod hazajön egyszer, hogy 10 csávóval gruppenezett egy diszkóban, akkor megveregeted a vállát, hogy "nembaj lányom, kölcsönös örömszerzés volt, igazából te használtad őket és te törölted a pinád beléjük"

Egyébként rákerestem a felhasználónevedre és nagyon okosakat tudsz írni mondhatom, nagyon tudsz kampányolni a női könnyűvérűség mellett te kis feminista

2016. febr. 3. 01:17
 39/82 anonim ***** válasza:
41%
Irigyek,ennyi :) Ha nem lennének azok,akkor nem foglalkoznának a témával.
2016. febr. 3. 01:17
 40/82 A kérdező kommentje:
#42-es válaszoló igazad van..irigyek mert velük biztos nem akar senki szexelni :D
2016. febr. 3. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!