Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el egy lánynak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy lánynak, hogy szeretem? Ő az osztálytársam.

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 15:02
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ez lánytól függ de: pl: vele vagy a suliban beszélgettek, megértitek egymást, és a lány egyre jobban bízoik benned...majd kb 1 hét mulva mikor beszélgettek hívd el sétálni vagy olyan helyre ahol tudtok beszélgetni..semmi féle képpen sem moziba..ez egy rosz hely..karold át utánna leültök 1 padra pl..erre legjobb hely ahol nincs sok ember szinte csak 4 szem közt....karold át nézz a szemébe és óvatosan közeledj hozzá csókolt meg....nem fog pofonvágni ettől ne félj...de nézz a szemébe és mond neki mit érzel..de semmi féle képpen nem msn en beszél meg az érzelmeid hanem élőben...és ne randira hívd hanem egy sétára...ne éreze azt hogy ez egy randi mert akkor másként fog viselkedni...sok sikert a többit meg majd kitallálod..puszi...
2008. szept. 6. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én is ebben a hyelzetben vagyok meg minden de én lány vagyok és hidd el nehezebb:'( SZTEM MOND MEG NEKI ÉS KÉRD MEG ARRA HOGY HA MÉGIS A NEMNÉL DÖNT AKKOR NE MONDJA EL SENKINEK :)
2008. dec. 19. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Inkább engem dugj meg!!

SP

2010. jún. 27. 01:30
 14/15 anonim válasza:
Felelsz vagy mersz-ezzetek. ŐSZINTÉN! Mondd neki, hogy őszintén játszatok...
2010. aug. 26. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak azok mondják,hogy ne próbáld meg, akik csúnyák, vagy csak egyszerűen nem jöttek be annak a lánynak/fiúnak, akinek be akartak...esetleg túl nagy önbizalommal rendelkeznek és nem veszik észre,hogy nem a legszebb egyedek...ettől te még nyugodtan bevallhatod neki,hogy mit érzel iránta...csak számolni kell azzal is,hogy rosszul elsülhet a dolog...de hát ez vele jár :)
2010. szept. 3. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!