Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az osztálytársam! Hogy közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó típus. De szerintem bejövök neki. Nemtudom hogy mitévő legyek. Segítsetek. 15/L2010. okt. 19. 21:46
2/15 A kérdező kommentje:
De félek attól, hogy kiröhögne, vagy hogy elküldene a pics*ba XD
2010. okt. 19. 21:49
3/15 anonim válasza:
Szerintem menj oda és híd meg egy sütire. Ha az még nem ciki manapság (nem tudom, 27 vagyok...)De ne hagyd ki, mert egész életedben bánod majd esetleg.
4/15 anonim válasza:
bátraké a világ szivi:) hívd el vhova,sétálni,moziba vhova:) ha visszautasít mondhatod azt,h te csak haverkodni akartál:)
5/15 A kérdező kommentje:
Nem oviba vagyunk :D
2010. okt. 19. 21:53
6/15 A kérdező kommentje:
21:52 ... Tudom, de akkor is.. Benne van a félsz a gatyámba :DXD
2010. okt. 19. 21:53
7/15 anonim válasza:
sehogy.. házi nyúlra nem lövünk.. ezt jobb ha megtanulod.. bár mindenki a saját bőrén tanul..
8/15 anonim válasza:
"Tudom, de akkor is.."
Hívd csak el! Ha nem mozdulsz meg, akkor mit vársz?
Ha jön: akkor már biztos lehetsz, hogy sejt valamit.
Ott aztán majd tudtok beszélgetni is.
9/15 anonim válasza:
Szia!
Télyleg közeledj hozzá, és hívd el ide-oda....ha meg azt mondja,hogy ő nem akar semmit,azt mondod,jó te csak barátkozni akarsz!
21/Lány
10/15 anonim válasza:
Mellesleg, ha tényleg visszahúzódó típus nem fog téged megalázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!