Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha tetszik az osztálytársam? Hogyan közeledjek felé? Hogyan tudhatnám meg hogy én is tetszek neki?
lány vagy vagy fiú?kérdés h hanyadikosak vagytok?így semmit sem tudunk
mióta jártok egy osztályba?
igen tényleg cuki, bár azt jó lenne tudni h fiú vagy vagy estleg csaj:)
és h mióta jársz egy osztályba azzal az illetővel
Én lány vagyok ő meg fiú. 7éve járunk 1 osztályba.
Szoktunk beszélgetni. És gyakran ara leszek figyelmes hogy engem néz. Szünetekbe kerülfordul dumálunk,és közbe van hogy átkarol... Szerintetek mit jelent ez? Segitsetek nagyon tanácstalan vagyok!!!!!!!!!!!!!!!4
ha átkarol már sztem elég közel vagy hozzáXD
akkor minek az a kérdés h - > " hogy közelítsek hozzá?"
amíg ölel, markolászd a kukiját... azt szeretni fogja nagyon....amikor orvososdit játszotok, kérd meg, hogy legyen nőgyógyász.....
na komolyan
Szerintem tök jo dolog beszélgetni arról, hogy mit gondoltok a másikról....próbáld meg....aztán szájrapuszi, meg csók.....
7 éve jártok egy osztályba, magas röptű a kérdés, gondolom, 7edikes vagy.... a szex még korai....
:D Na ne mond.
Én is 7.-es lány vagyok. Szerintem ha lehet kerüld a veled egyidős srácokat, még éretlenek, nem igazán alkalmasak még szerelemre.
De ha nagyon szereted, akkor egyértelmű! Lógj vele, ne ájulj el minden szavától, néha nyomj az arcára egy puszit, alkalomadta, mikor kettesbe vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!