Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el egy lánynak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy lánynak, hogy szeretem? Ő az osztálytársam.

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 15:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
finoman adagold be neki, ne rogton ezzel kezd, hogy szereted. hivd el fagyizni vagy sétalni suli utan és probald megfogalmazni,hogy amit érzel iranta, az mar nem baratság.
2008. szept. 4. 15:15
 2/15 A kérdező kommentje:
oké,köszi csak aza baj, hogy nem ott lakom ahol a suli van. de ő sem. de attól parázok legjobban, hogy kinevet, és elujságolja a barátnőinek. pls HELP!
2008. szept. 4. 15:21
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

az egyik osztálytársam belém volt szerelmes, és vele úgy volt, hogy pl: mindig párok voltunk tesiórán (amikor mentünk a sportcsarnokba) és közben beszélgettünk, ismerkedtünk. deh sajna cikiztek minket a többiek, sajna erre te is számíthatsz!

végülis nem jött össze a dolog, mert a végén egy másik fiú is szerelmes lett belém, és én inkább őt választottam.

amúgy szerintem beszélgess vele msn-en (ha van neked is meg neki is)

amúgy hány éves vagy?

2008. szept. 4. 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:

16. és megvan mns-en

köszi,

miért kérdeda a koromat?

2008. szept. 4. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
na en ien modon vagyok boldog mar 8 honapja.. osztalytarsak vagyunk... en se, o se lakunk a suli kozeleben, sot total messze, 2 varosban lakunk...a csajomnak volt pasija, osztalykirandulason Szerencsen este egyutt voltunk... de semmi csok, sex, semmi... csak egyutt, es jol ereztuk magunkat.. majd mikor szakitott, csoppet ugy viccelodtem vele, meg szimpatizaltam vele... majd eljott a szilveszter... ott mar volt minden, egy felejthetetlen szilveszter volt... majd januar 4.en weglegesen osszejottunk... ma pedig szeptember 4.-e .... tehat 8 hooonap :DDD en szerintem konnyeb a helyzet, ha vmi buliba probalkozol, mint igy utcan, vagy suliban...
2008. szept. 4. 15:38
 6/15 anonim ***** válasza:

NE mondd el neki. Pláne, ha jóban vagytok.

(Egy lány, akinek az osztálytársa elmondta, hogy szereti.)

2008. szept. 4. 15:39
 7/15 A kérdező kommentje:
de akkor MIT csináljak?:S
2008. szept. 4. 15:50
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
El kell dntened, hogy szereted vagy sem. Mert ha igen akkor ne tökölj annyit (bocs a kifejezésért), mert lehet hogy elvaszíted és azt majd bánhatod. Igen nehéz megmondani egy második személynek az érzéseidet de mikor nem az? Mondd el és akkor nem fog kínozni a mi lett volna ha kérdés. Minden esetben cikizni fognak a többiek (ilyen az ember)de ha megpróbálod az is lehet, hogy igent mond. De sajnos a nem is benne van a pakliban. Sok sikert!
2008. szept. 4. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Szia, szeretlek.
2008. szept. 4. 23:15
 10/15 anonim válasza:

ne mondd el neki. én megtettem. mai napig bánom. az igazság kegyetlen, sokszor jobb nemis tudni róla. majdha nem lesz ilyen elkerülhetetlen a rendszeres találkozás akkor megpróbálhatnád. de előtte semmiképpen ne!

gondolj bele, ha nem jön össze, akkor mindig ott lesz a szemed előtt, és nemfogod tudni elfelejteni. nem éri meg.

VÁRJ VELE!

2008. szept. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!