Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell még rejtegetnem az életemet?
Rólam azt kell tudni, hogy már vagy 6 éve elköltöztem vidékről anyáméktól, mivel egyetemet kezdtem, először koliban, aztán az utolsó félévet már a nagynéném által vett lakásban. (ahol egy ideig albérlőknek adtam ki a nagyobb szobát)
Én otthon elég tápos gyerek voltam, és mivel nem nézek ki valami szépen sem, ezért sejtheted, hogy egy itthon ülős kis tudálékos világtalan kocka voltam.
Egyrészt nem hívott senki sehova (tudjátok, a szép embereket magába vonzza a társaság), meg hát itthon is úgy volt előadva, hogy zülleni az bűn, garantált pusztulás.
Nemiség abszolút tabu.
Egyetemen csajozni nem volt eszem, 3 év egyedül tengődés után lett csajom végül, de az is csak távkapcsolatban...
Azóta mondjuk már voltam jópár csajjal, de többségük elég gáz nő volt szerintem :(
És ezekhez a nőkhöz is csak az segitett hozzá, hogy van saját lakásom...
De most ugy tünik felköltözik öcsém, és ha ő ott van akkor lőttek annak, hogy eljárjak bebaxni, meg esetleg nőket hozzak fel.
Eddig enyém volt az egész lakás, király tévémmel meg nagy ággyal meg mindennel, de mostmár visszaszorulok a kis apró szobába, ugyhogy tengődhetek megint majd egy személyes ágyon a nőkkel :(
Mondjuk ez a kisebb baj, mert albérlők jelenlétében is jöttek hozzám nők, de az albérlőktől nem kellett rejtegetnem az életemet, azonban a családomban nagy megbotránkozást keltene, hogy van nemi életem.
Tudjátok ők ugy gondolják, hogy már csak nagoyn előrealadott kapcsolatban lehet arról szó, hogy ott alszik a csaj.
Addig tessék moziba vinni meg ilyenek...MOZIBA VÁGOD? Otthon a nagy tévé meg a király nyugalom és a filmezéssel járó garantált szex, DE moziba vigyem...
Azért is nagyon idegesítő az egész dolog, mert én igen nagy küszködések árán szenvedtem össze ezt a csekély nemi életet is magamnak. Tulajdonképpen a dugás az egyetlen dolog, amit saját erőmből önállóan szereztem meg magamnak.
Rengetegszer elutasítottak, megaláztak, bajba kerültem, mert PRÓBÁLKOZTAM a nőknél. Ez sajnos hatványozottan jelentkező dolog, ha valaki akkor erőlteti a nőzést, ha nem néz ki jól.
Egészen más sportként űzi ezt a dolgot, aki magas és jóképű és széles a háta, mint én kis alacsony semmilyen külsejű egyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!