Oreglanykent fogom leelni az eletemet?
4-en vagyunk testverek. Ket tesom kulfoldon dolgozik (nagyon jol keresnek), egy pedig Budapesten. En maradtam csak itthon a csaladi hazban, mert itt kaptam munkat. Testvereim folyamatosan adjak a feladatokat es kerdezoskodnek, hogy "ugye segitesz otthon a kertben, ugye lenyirod a fuvet, ugye takaritasz" stb.
En is fiatal vagyok, en is elni akarom a magam eletet. Persze megertem, hogy a szuleim idosek, segitsegre van szukseguk, de megsem szeretnem az eletemet felaldozni. Elni szeretnek.
Van valaki hasonlo cipoben?
Mármint "vén"lányra gondolsz?
Nem ugyanaz...
Én sem értem teljesen az összefüggéseket, de attól, hogy még kábé 2 hetente lenyírod a füvet, evés után elmosogatsz, kiteregetsz, kivasalsz, dolgozol, még jutnia kell időnek a barátkozásra és a pasikeresésre. Ha otthon laksz, akkor az a minimum, hogy segítesz, ha meg nem tetszik, költözz el. Vagy ha tesóidnál kell füvetnyírni, azt utasítsd vissza, neked az ő füvükhöz semmi közöd.
Nem siránkozni kell, hanem változtatni, senki más nem tesz érted, csak te magad, illetve senkitől ne várd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!