Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék családot,...

Nem szeretnék családot, egyedül szeretném leélni az életemet. Mások is vannak így?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék családot, egyáltalán. Nem lennék képes megbízni egy nőben sem. Felnevelni sem tudnék egy gyereket, ismerem saját magamat. Nem fogom elrontani az életemet egy családdal.
2014. jan. 3. 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Akkor hajrá!
2014. jan. 3. 16:18
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Vannak akik szeretik a magányt, de azok nem állnak ki egy köztérre dicsekedni vele, vagy panaszkodni miatta...
2014. jan. 3. 16:21
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Én is így vagyok, de senkinek nem mondtam még el, mert egyből jönnének a cs*szegetések...
2014. jan. 3. 16:23
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Neeeeem, mások nincsenek így, téged leszámítva mindenki más családot akar, csak te vagy ennyira szuper-egyedi, hogy nem akarsz.

Kutyát nem érdekli, hogy akarsz vagy nem akarsz családot. Ha nem akarod, akkor ne legyen.

2014. jan. 3. 16:24
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

Kinek mi koze hozza?

Nyilvan masok is vannak igy, nem mindenki azert van egyedul mert nem sikerult soha senkivel osszejonni.

Az biztos hogy jo gazdag leszel, mivel nem kell majd eltartanod senkit. Aztan ki tudja, van akiben 40-50 eves korara jelenik meg az igeny hogy ne legyen egyedul. De ez se biztos.

2014. jan. 3. 16:25
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Hát ez nagyon attól függ, hogy hány éves vagy.18 évesen én is így gondoltam, de még 40 évesen megváltozhat ez.
2014. jan. 3. 16:25
 7/15 anonim ***** válasza:
22%
40 évesen már hiába változik!
2014. jan. 3. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Miért, 40 évesen még nem öreg. Amíg él, addig tud változtatni.
2014. jan. 3. 16:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
És mi a probléma kérdező?Alakítsd úgy az életed,ahogy neked jó :)
2014. jan. 3. 16:52
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Rajtad kívül még sokan gondolják így.

Gyanítom, hogy férfi vagy. Nem tudom, mennyi idős vagy, ha fiatal, akkor ne törd magad, idővel úgyis eldől, hogy inkább magadnak szeretnél élni vagy más(ok)nak. Kár ezen filózni. Csak külső kényszer miatt (ha család, haverok stb. próbálnak győzködni), semmiképp ne menj bele!! Így tényleg mindent elrontanál, mint az én apám tette. 19 évesen már megvoltunk neki, letojt minket, élt magának. Tönkretette a gyerekkorunkat. Aztán megérett a családalapításra 40 évesen, most van egy párja meg két mostohagyereke, akiket állandóan külföldre hurcolász meg tejben-vajban füröszti őket. Csak az a baj, hogy ők csak kihasználják, hogy van rájuk pénze...

Ellenpélda: nagybátyám nem akart családot, élt magának, de azért félre is tett, aztán 40 után megjött a kedve, elvett egy nála 14 évvel fiatalabb nőt, van 3 gyerekük, egy csomó pénzük és tök boldogok.

Amúgy idővel, de ez az ismeretségi körömet elnézve úgy 30-35 körül csak, sok embernél azért változik a hozzáállás, mert látják, hogy a haverok közül már a többség megállapodott, elmaradnak a nagy bulik, eljárkálások, mert mindenki a családjával van. Az akkori 20 éveseknek meg már meglesz a saját témájuk, amibe nem biztos, hogy egy 35 éves már úgy be tud szállni... és ilyenkor sokan úgy érzik, eljött az idő a családalapításra.

2014. jan. 3. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!