Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék családot,...

Nem szeretnék családot, egyedül szeretném leélni az életemet. Mások is vannak így?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék családot, egyáltalán. Nem lennék képes megbízni egy nőben sem. Felnevelni sem tudnék egy gyereket, ismerem saját magamat. Nem fogom elrontani az életemet egy családdal.
2014. jan. 3. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Fiatalon mindenki így gondolja de gondolj bele hogy 70 évesen is egyedül akarsz élni úgy hogy a kutya nem néz rád!
2014. jan. 3. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Sok más férfi is így dönt, a házassággal csak lehúzzák az embert, aztán ha még gyerek is lesz, már ki is túrhatják a saját lakásából. Nem éri meg.
2014. jan. 3. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek joga van azt kezdeni a saját életével amit szeretne.

Neked kell eldönteni mit akarsz.

És igen nyilván más is így van vele.

Mindenek meg van a párja az életben.

Férfi-Nö

Jin és Jang

Családos- Szingli

Gyalogos-autós

Gazdag-szegény...

De legalább jobb h tudod magadról. Vannak emberek akik 20 év után rádöbbennek h valójában ők melegek és van már 2 gyerek na az a ciki.

(Egyébként semmi bajom a melegekkel.)

2014. jan. 3. 17:48
 14/15 anonim válasza:

én sem szeretnék családot, lehet h csak azért mert a szüleimnek jó melójuk van mégis alig van szabadidejük, gondolom ez nem így lenne ha nem lenne 2 gyerekük, meg én inkább magányos farkas vagyok, barátaim sincsenek, csak 1, és az is "véletlenül" lett, tökjól megvoltam nélküle is. nem fogom elcseszni az életemet, hogy aztán majd később rájöjjek hogy mennyire felesleges volt ez az egész :)

és antiszoc vagyok szval nem hiszem hogy egyáltalán képes lennék kapcsolatot teremteni egy másik emberi lénnyel:D

2014. jan. 10. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Én sem szeretnék.

Nekem van hobbim,vágyaim.Vannak dolgok,amik lekötnek.

Család mellett semmi hobbira nem jut idő.

Csak felkelsz,dolgozol aztán alkoholista lesz belőled 40 évesen.Ráadásul előre tudod mi vár rád,ami unalmas,szinte várod a halált.Amíg egyedül vagy azt csinálsz,amit akarsz és senki nem szólhat bele.

25/F

2014. ápr. 16. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!