Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok próbáltátok már rúzsozn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekvinitus kérdése:

Lányok próbáltátok már rúzsozni a puncitokat?

Figyelt kérdés
Régebben egy barátnőmnek vetettem fel hogy használja azon a testrészén is az érzékiségnek ezt az egyik legmarkánsabb szimbólumát.Megcsinálta. A nagyajkait is kirúzsozta miután a szájvonalát vörös fényűre színezte. Csak két dologra figyelni kell. Az egyik, csak piros bugyi viselésekor javasolt használni mert ha más színű, akkor nyomot hagy a lehellet súlyú ruhadarabon. A másik, ha randevúra megy így egy lány és a randevú úgy végződik hogy két test egymásba zuhan akkor a borosta ellenjavalt mert a kozmetikumtól vörös lesz ami nem lemosható.

2015. jan. 10. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim válasza:

aberrált (főnév)

Orvosi: Beteges hajlamú személy, akinek magatartása eltér az általánosan elfogadott viselkedéstől, különösen a nemi életben.

Szerintem tökéletesen illik rád ez a jelző!

2015. júl. 5. 14:36
 62/76 A kérdező kommentje:
Definiáld már mi a normális viselkedés és a definicióval hol ütközik az én viselkedésem mert gondolom ez alapján állítottad fel a diagnózisodat! Pontos precíz leírást kérek, és írhatod latin nyelven is ha már ilyen szintű jártasságod van a pszichiátriában, azt hiszem nem okoz gondot neked.
2015. júl. 5. 15:20
 63/76 anonim ***** válasza:
Ááá Ekvincicus :d :d Tudtam, hogy egyből írni fogsz. Egy percet nem bírsz ki komment nélkül Te kis nethuszár.
2015. júl. 5. 15:23
 64/76 anonim válasza:
Te tényleg úgy gondolod, hogy egyáltalán nem vagy defektes? Azért olvasd vissza a kérdéseidet (ezt, meg főleg azokat amiben képtelen voltál felfogni, hogy a szoknyát, NEM szereti mindenki.) A topik elején még megpróbálkoztál a szuper gentleman imidzseddel fedni a valódi arcodat, amit szépen fel is fedtél itt a végén.
2015. júl. 5. 17:13
 65/76 A kérdező kommentje:
57-es szuperintelligenciát feltételezett, te szuper gentlemannak tituláltál, és ezen véleményetek kissé ugyan megváltozott de köszönöm a dícsérő szavakat. De azt kell mondanom hogy ha egy ilyen kérdés felvetéséből arra következtettek hogy kérdésfeltevő aberrált akkor ezzel a saját, kissé maradias nézeteteket bizonygatjátok. Legyetek extravagáns ultramodern szemléletűek a kűlsőtökkel kapcsolatban mert most úgy reagáltok erre a felvetésre mint ahogyan 150 éve a miniszoknyához viszonyultak a szigorú erkölcsű hölgyikék.
2015. júl. 5. 19:17
 66/76 anonim ***** válasza:

nagyon nincs párhuzamban az a két dolog, amit írtál.

ez aberráltság, hiába bizonygatod magadnak, hogy nem az.

2015. júl. 5. 21:31
 67/76 anonim válasza:
Jó lenne, hogyha nem forgatnád ki a szavaimat, ugyanis én azt mondtam, hogy próbálkozol a gentleman stílussal, nem azt, hogy az vagy. De hiába írok bármit is, te ebből az égvilágon semmit sem fogsz fel. Számomra itt végetért a topik, már bánom, hogy idegességemben hozzászóltam.
2015. júl. 6. 09:34
 68/76 A kérdező kommentje:

Nem forgattam ki semmit hiszen azt írtad, szószerint idézlek "megpróbálkoztál a szuper gentleman imidzseddel fedni a valódi arcodat". Tehát értelmezés szerint a meglévő szuper gentleman imidzsemmel fedem el a valódi énemet ezen mondatod szerint. Persze értem mit akarsz mondani az utolsó hozzászólásodban, de azt a következőképpen kellett volna megfogalmaznod," megpróbálkoztál a képzelt, de meg nem lévő szuper gentleman imidzseddel fedni a valódi arcodat"

Így lett volna helyes ha valóban ez a véleményed rólam. Persze lehet hogy mégis az a helyes amit elöször írtál a 64-es válaszban. Lehetséges hogy van valóság alapja a szuper gentleman minősítésednek és azért írtad meg mert ezt diktálta a tudat alattid és kifinomult ráérző képességed. Idegeskedned meg semmiképpen nem kell hiszen csak beszélgetünk, ráadásul anonime és minden kötöttség nélkül.

2015. júl. 6. 10:51
 69/76 anonim ***** válasza:
Ràadàsul a neki nem tetszô dolgokat törölteti ez az aberràlt. A szutykis pcsàjú anyukàdnak mond, hogy öltözzön rincnak!
2015. júl. 6. 15:45
 70/76 A kérdező kommentje:
hogy a szakadt volna az agyad abba aki lefialt az árokparton felcsinált anyódba te nyomorQlt rühhedt mondtam hogy takaródj te rühedt sunyi gennyesedés a válaszírók közül pusztulnál el anyáddval meg avval a rohadvány kannal együtt aki odagyürt rühtől bűzlő aidses anyádanak két strichelési müszakja közt 44 százalékos g@esipofájú
2015. júl. 6. 17:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!