Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok próbáltátok már rúzsozni a puncitokat?
18-as Ahhoz hogy egy ország működjön intézkedéseket kell foganatosítani döntéseket kell hozni sok területen függetlenül attól hogy hétvége vagy ünnep nap van. Mivel én része vagyok ennek a rendszernek ellentétben veled nekem nincs időm egész nap a gép előtt űlni a telefont meg másra használom. Ennyit a késői reagálásról. Ha mindenki ilyen szinten lenne aktív mint te akkor ez az ország leállna. Leállna minden még a paksi erőmü is aminek következményeként nem lenne áram. És ha nem lenne áram akor nem működne a géped és nem tudnád publikálni a zavaros értekezéseidet. A perverziórol meg annyit hogy ne használj olyan szavakat amelyeknek nem vagy tisztában a jelentésével. Amiről a kérdés szól az extravagancia. Ha kíváncsi vagy ez mi a csodát jelenthet kérdezd neg a mindenttudó google-t. Segíteni fog.
19-es. Egy kis korrigálás. A hüvelynek is van védőrendszere egy úgynevezett savas ph. eltolódás ami azt jelenti hogy rendelkezik egy tejsavbaktérium egyéb baktériumflórákból álló a nedves közeggel ami beborítja a hüvely belső felszínét. Fertőzést csak az tud okozni ami túléli ezt a savas fűrdőt. Sajnos sok infektív hatású baktérium stb képes erre ezt elismerem de nehezen tudom elképzelni hogy a rúzsban lenne ilyen. Nem akarok senkit rábeszélni ahogy már jeleztem de ha valaki kipróbálja és vannak kétségei kérjen nőgyógyászati tanácsot.
6-os. Elmondom honnan ismersz. Sehonnan. Ugyan is ezt az oldalt két héttel ezelőtt hoztam létre. Tehát nincs múltja. Az állításod hogy régen is ismertél hazugság. Egy valakinek kűldtem levelet erről a címről egyedül ő ismeri. Ha te azzal töltöd az idődet hogy ötletszerűen kérdéseket nyitol meg és ott szitkozódni kezdesz akkor ez azt jelenti valami viselkedési zavarod van. Ebből következöen pedig nem én hanem te vagy az akire nem normális jelző illik.
22-es. Hogy miért rúzsozni? Az extrvagáns stílus, életérzés miatt ahogy említettem. De ismétlem, senkit nem szándékozok rábeszélni.
23-as. A nagyajkakra természetesen.
Pfff milyen arrogans vagy. Szornyu...
Mintha mondjuk mas nem dolgozna ugy allitod be az egeszet onmagadat piedesztara emelve, durva tulzasokkal elve: "Ha mindenki ilyen szinten lenne aktív mint te akkor ez az ország leállna."
Ember, nem te xartad a spanyol viaszt nyughass mar.
Es egyetertek az egyik valaszoloval szerintem is perverzek es tulfutottek az irasaid.
Meggogleztam, hogy valtozott-e a perverz jelentese az elmult 10 evben. Hat nem, de hulye vagyok, hogy mar megint egy hulye miatt gondolom magamat hulyenek. Nagyszeru.
"A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. "
"perverz jelentése
természetellenes, rendellenes"
Szerinted egy puncit ruzzsal kipingalni es arra szexualisan gerjedni nem meriti a ket fenti fogalom definiciojat?
Na de mindegy, leptem is. Menthetetlen vagy es melle meg arrogans is. A legrosszabb kombinacio, mert az ilyen nem kepes jellemeben fejlodni.
Hulye vagyok, mert egy hulye (TE) miattad azt hiszem, hogy hulye vagyok. Le kene mar szoknom arrol, hogy a hulyek miatt ellenorizgessem magamat.
Ne ugorj mar vissza a 10-20 evvel ezelotti dolgokhoz - mar megint rosszul ervelsz, nem tudom minek hozod ide a multbeli dolgokat, a jelenben ervelj mar akkor legalabb. Meg iPhone? Itt szexualitastol van szo, basszus mar. Vagy hasznaltad mar a perverz szot olyan kontextusban, amikor valaki megmutatta a legujabb iPhone-jat? Mekkora perverz mar az, akinek iPhone 6-a van! Na ugye? HULYESEG A FENTI ERVED. xD
Mindenesetre amint latod, a valaszolok jelentos tobbsege NEM TARTJA NORMALISNAK a punci ruzzsal valo kifesteset, ergo ez nem normalis -> PERVERZ.
Remelem nyilakkal elmagyarazva atmegy az agyadon es felfogod, hogy ez perverzio.
Illetve "dicseretes" lenne, ha felnott ember letedre el tudnad ezt fogadni, es nem vergodnel itt a valaszolok reakcioin, mint egy hisztis ovis, mert a perverzio meg elmegy, de ilyen mentalis erettseggel jobb, ha nem mesz emberek koze, es maradsz a jo kis munkad mogott ugyis ahhoz, hogy ez az "ország működjön intézkedéseket kell foganatosítani döntéseket kell hozni sok területen" :D :D :D :D Mindenki hoz donteseket, hogy mukodjon ez az orszag, legyen az Bela, a repulesiranyito Ferihegyen, vagy Marika, elado a nemzeti dohanyboltban. Egy dolog nem mindegy: ki milyen konnyen/ nehezen helyettesitheto.
Es ha mar korrigalok, ha Paks leallna, akkor is lenne aram. Hoeromuvekrol hallottal mar? Mas aramforrast mar meg se mernek emliteni, az mar lehet tul sok info lenne egyszerre. ;)
Majd szét veti az indulat a képernyőt megnyitva a válaszaitokat. Idézem a szavaitokat: Elegem van , kimerültem stb stb így jellemzitek magatokat azt sugallva hogy erről én tehetek. Nem én tehetek róla. Ti idegesítitek fel saját magatokat mivel olyan szavakat használtok rám hogy. hülye. perverz,nem fogod fel, kisember, és sorolhatnám. Ez a kommunikációs stílus egyrészt azt jelenti hogy képtelenek vagytok a tárgyilagos párbeszédre, másrészt ez okozza a kiborulást kimerülést hiszen idegesít titeket az hogy ilyeneket írtok mégpedig sokkal jobban mint engem, és ezért ugrik fel a pulzusszámotok a levélelküldésekor illetve a válaszom elolvasása elött. Több észérvet kevesebb indulatot ha javasolhatom. Már ha képesek vagytok észérvekkel előállni és kontrollálni az indulati állapototokat. Enélkül csak üres semmitmondás az írásotok, ami tele van ellentmodással értelmetlen ellenőrízetlen állításokkal. Két példa.
28- as azt írod a 8. sorban: ez nem mormális, perverz.
11. sorban ezt már elfelejted és az ellenkezőjét állítod:" a perverzió még elmegy" tökéletes zagyvaság.
29- es azt írod "huvelysav mitomenmierol" ez már írás esztétikailag is egy "csúcsteljesítmény" de hagyjuk ezt, ennyire vagy képes és ezt tudomásuk veszem. Nézzük mit jelent. Azt hogy halvány fogalmad sincs a legalapvetőbb a legelemibb dolgokról a saját testeddel kapcsolatban, hogy milyen részei működési mechanizmusai vannak a puncidnak. Gondolom ha megjön a mensid akkor neked ez csak annyit jelent menni kell tampont vásárolni.
És hogy miért gond ez, Azért mert ha ilyen elemi szinten nem vagy tiszában a testeddel akkor ne akard elmagyarázni az európai villamosenergia ellátó rendszer felépítését,hogy honnan mikor mennyi energiát kapahatunk mert a fent említettek ismeretében teljességgel hiteltelen bármit mondasz. Paksról csak annyit hogy az ország villamosenergiájának az 50 százalékát adja. Ha leállna azonnali korlátozásokat vezetnének be amelynek az első köre a lakosság. A megmeredt energiát a stratégia intézményekre koncentrálnák ugyanis az fontosabb egy ilyen krízishelyzetben hogy működjön az egészségügy az üzemanyagfinomító a hadsereg a rendörség, a vasút, nem sorolom tovább mik tertoznak ide, szóval ez a fontosabb nem pedig az hogy te tudjál a számítógépeden zagyvaságokat írogatni. Bár gondolom ezt neked nagyon nehéz elfogadni.
Szóval nagyobb önkontroll, egészséges önrikika és biztos alapokra helyezett érvek. Ezt javaslom. Valamint azt hogy mivel késő van, menjetek aludni és álmodjatok szép ruhákba öltözött Barbie babákkaL meg kiskutyákkal, így talán kipihenitek a saját magatoknak okozott fáradtságot
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!