Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekvinitus kérdése:
Lányok próbáltátok már rúzsozni a puncitokat?
Kérdező ha ismered a 6 os válaszíróját minek kérdezgeted folyton hogy ki ő. 25 ös válaszban azt írod csak egyedül ő tudja ki vagy. Ha ismered ő kűldte és kész. Panaszkodj neki
2015. jan. 15. 21:29
Mar nem azert, de nem azert irunk ilyeneket mert mi vagyok az ertelmi fogyatekosok. Mondtam mar, ha nem hiszel nekunk menj el nogyogyaszhoz es kerdezd meg tole. Minek zagyvalsz itt ossze vissza ha ugysem erdekel amit mondunk? Kivancsi lennek ekkora ertelmiseggel hany eves lehetsz... szanalmas. Varj bocsi, nem is erdekel, mert nem fogok egy gyegyossal vitatkozni, aki ,,beszol" amiatt, mert valami nem ERDEKEL es nem azert mert nem TUDOK rola semmit. Tudod, kisember, nagy a kulonbseg. Es ugy latszik nem jott le amit mondtam Pakssal kapcsolatban. Ne legyel mar okosabb, baszqi, az apam ott dolgozik, kicsit tobbet tudok mint te! Ebbol latszik, hogy az eletben nem erdekel semmi es senki es elsz a te kis sajad csodavilagodban. Tudod, ki kellene neha nyitni a szemed, felebredni, es foglalkozni a valodi problemakkal! Bar jobb ha az olyanok mimt te inkabb otthon maradnak es vegigalusszak az eletet.... hogy ertsd amit mondok: mar megint kifogtad a lenyeget a mondanivalonkbol. Hat csak gratulalni tudok. De tenyleg! Grat! (Szanalmas...mondom SZANALMAS)
2015. jan. 16. 08:15
33/76 A kérdező kommentje:
31-es válaszra: Ahogy mondtam csak egy valakinek, egy lánynak írtam erről a címről. Olyan dolgot feltételeztem róla amihez semmi köze nem volt mint az utólag kiderűlt. Ezt az akkor még téves álláspontomat néhány nem túl udvarias levélben tudattam vele. Annak ellenére hogy nem ő volt, a vádaskodásomat olyan szokatlan méltósággal és nyugalommal fogadta ami nem hétköznapi jellemerőröl és becsületességről tesz tanúbizonyságot.
Aki ilyen az nem küldözget a 6-os válaszhoz hasonló névtelen becsmérlő bejegyzéseket. A névtelenségről még annyit hogy mindíg névvel írja a válaszait a nyílvános oldalakon is.
34/76 A kérdező kommentje:
32-es válaszra:Téged nem érdekel a saját tested? Érdekeljen! Egy nőnek ismernie kell hogyan múködnek a nőiségét jelképező szervei. Feltérképezhető és megismerhető laikusnak is egy adott szintig még akkor is ha a punci egy meglehetősen bonyolult többfunkciós testalkotó rész. Bár bonyolultsága viszonylagos mert például a női lélekkel nem mérhető össze mivel az, az univerzum összetettségén is nagyságrendekkel túltesz.
Szóval ismerd meg saját magad és akkor az emberismereti képeségeid is fejlődni fognak. Valamint próbáld az indulataidat kontrollálni ha javasolhatom! De most látom milyen késő van. Remélem már nem vagy fent! És remélem a plüssnyuszidat nem felejtetted el magaddal vinni aludni!
Latom megint sikerult megfognod a lenyeget. Pff... na es mi van a te kis teherautoddal ha mar itt tartunk? Ugye nem sirsz meg utana az iskolaban? :'(
2015. jan. 18. 00:20
Kedves kérdező, az emberek intelligenciájának mérőfoka nem abban merül ki, hogy idegen szavakat és barokkos körmondatokat halmoz egymásra. Ettől sem te, se senki más nem lesz feljebbvaló, inkább csak ellenszenves. (Ami pedig az önkritikát illeti, te is elmélyedhetnél benne nyakig.)
2015. márc. 3. 21:05
37/76 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok én feljebbvaló lenni. A szürke hétköznapok szürke tömegében egy szürke pont vagyok. De mit szólsz az ötlethez, te kirúzsoznád?
A számat is csak kivételes alkalmakkor, tehát a válaszom nem.
2015. márc. 4. 13:35
39/76 A kérdező kommentje:
Korrekt válasz. Pedig biztos jól állna a szádon is, meg lent is! De ha nem, akkor nem. Tudomásul kell venni!
Gondolom azt hitted, hogy valami különleges, nem hétköznapi módon, szexuálisan izgató lesz majd a kérdésed, de nagyon mellément.
Kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy milyen erősen próbálkozhattál.
2015. máj. 10. 01:18