Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok próbáltátok már rúzsozn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekvinitus kérdése:

Lányok próbáltátok már rúzsozni a puncitokat?

Figyelt kérdés
Régebben egy barátnőmnek vetettem fel hogy használja azon a testrészén is az érzékiségnek ezt az egyik legmarkánsabb szimbólumát.Megcsinálta. A nagyajkait is kirúzsozta miután a szájvonalát vörös fényűre színezte. Csak két dologra figyelni kell. Az egyik, csak piros bugyi viselésekor javasolt használni mert ha más színű, akkor nyomot hagy a lehellet súlyú ruhadarabon. A másik, ha randevúra megy így egy lány és a randevú úgy végződik hogy két test egymásba zuhan akkor a borosta ellenjavalt mert a kozmetikumtól vörös lesz ami nem lemosható.

2015. jan. 10. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
semki nem kérdezett te híghányadék
2015. jún. 11. 22:43
 52/76 A kérdező kommentje:
ne fertőzd itt a beszélgetést az undorító szagoddal, szennycsatornába a helyed
2015. jún. 11. 22:46
 53/76 A kérdező kommentje:
50 es skizofrén neked szól a fenti két megjegyzés
2015. jún. 11. 23:16
 54/76 anonim ***** válasza:
76%
Skizofrén? Te beszélsz magadban te csicska :D :D
2015. jún. 12. 19:23
 55/76 A kérdező kommentje:
csicskának születtél az is maradsz mindíg sunyipofájú skizoid
2015. jún. 12. 22:26
 56/76 anonim válasza:
Na ITT, a topik végén lévő stílusodból látszódik milyen is vagy! Egy arrogáns, aberrált sznob, kiráz a hideg, a kérdéseidtől.
2015. júl. 4. 21:47
 57/76 anonim ***** válasza:
ja nyomatja minden kérdésnél a szuperintelligens, udvarias, mégis hímsoviniszta szövegeit, de ha valaki egy picit is felidegesíti, akkor úgy viselkedik, mint egy elvadult bunkó.
2015. júl. 5. 03:36
 58/76 anonim ***** válasza:

Ekvinitus az egy köcsög!

Valóban egy untintelligens nyomorult senki!!

2015. júl. 5. 13:26
 59/76 A kérdező kommentje:
100 számra jönnek a válaszok te nyomorult az hogy a börtönbe köcsög voltál azzal meg ne dicsekedj mert a sunyi jellemedből meg a pofázásistilusodból nyílvánvaló hogy az vagy meg az is maradsz
2015. júl. 5. 13:45
 60/76 A kérdező kommentje:
56-57 most láttam a választ. 56, hogy sznob, arrogáns vagyok talán egy kicsit igen. De aberrált az semmiképp, nem tudom miből következtettél erre. 57, az aljasságra ez a hangnem a megfelelő, és ez így is marad mindíg!
2015. júl. 5. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!