Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok próbáltátok már rúzsozn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekvinitus kérdése:

Lányok próbáltátok már rúzsozni a puncitokat?

Figyelt kérdés
Régebben egy barátnőmnek vetettem fel hogy használja azon a testrészén is az érzékiségnek ezt az egyik legmarkánsabb szimbólumát.Megcsinálta. A nagyajkait is kirúzsozta miután a szájvonalát vörös fényűre színezte. Csak két dologra figyelni kell. Az egyik, csak piros bugyi viselésekor javasolt használni mert ha más színű, akkor nyomot hagy a lehellet súlyú ruhadarabon. A másik, ha randevúra megy így egy lány és a randevú úgy végződik hogy két test egymásba zuhan akkor a borosta ellenjavalt mert a kozmetikumtól vörös lesz ami nem lemosható.

2015. jan. 10. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
87%
Hát kösz akkor se csinálom meg, még a végén azt hinné a párom hogy spontán megjött...
2015. jan. 10. 22:07
 12/76 A kérdező kommentje:
6-os nem válaszoltál a kérdésre honnan tudod milyen voltam régen?
2015. jan. 10. 22:08
 13/76 anonim ***** válasza:
74%
nem tudom a rúzs összetevőit, csak azt, hogy a hüvely flórát nagyon egyszerű felborítani ami után jönnek ugye a vertőzések.. mert ha te beviszed a farkaddal ezt a cuccot el lehet képzelni hogy utána lehetnek ott problémák..
2015. jan. 10. 22:12
 14/76 anonim ***** válasza:
83%

A nagyajak az kivul van, arra gondoltal, tuti?

Linkelek kepet: [link]

Amugy nem, es nem is fogom ruzsozni sehol sem a puncimat.

De ahogy elnezem a fogalmazasodat ez teged valamiert nagyon izgat szexualisan...

A ruzst meg le tudod mosni a szorodrol, ha kikent puncit dugsz, elvegre szajrol is lejon, csak mosni kell.

2015. jan. 10. 22:14
 15/76 anonim ***** válasza:
100%

-titán-dioxid

-Olaj

-méhviasz

-vízlágyító

-egyéb összetevők: tartósítószer elleni baktériumok, e-vitamin, napvédő, ízesítő.

-olaj típusai: természetes olajok, mint például az olívaolaj és a kakaóvaj, ásványi olajok (más néven folyékony paraffin), ricinusolaj.

szerinted ezek a punci körül teljesen egészségesek??

2015. jan. 10. 22:17
 16/76 A kérdező kommentje:
Abból indulok ki hogy ha valami a szájba és azon keresztűl az emésztőrendszerbe kerűlhet és kerűl is rúzshasználatkor, annak semmiféleféle fertőzést allergiás reakciót hámsérülést mérgezést egyebeket nem szabad okoznia. Ezeknek a kritériumoknak kell megfelelni. És ha ennek megfelel akkor lent sem okozhat problémát mert nem hiszem hogy ha a punciban bármilyen kóros elváltozást okozna valamelyik komponens akkor ezzel az összetevővel engedélyeznék azt hogy szájon használható legyen. Egyébként nem rábeszélni akarok bárkit is hanem mint kérdést tettem fel.
2015. jan. 11. 00:03
 17/76 A kérdező kommentje:

4-es neked azért okozott gondot a megfogalmazás mert az egydimenzió kiterjedésű agyad csak a 2 3 szavas tőmondatok megalkotására és értelmezésére képes arra is nagy nehezen agogy látom. próbálkozz az ilyen hosszúságú kérdésekre koncentráni azokra választ összetákolni ne pedig erre amit írtam és ehhez hasonlókra

6-os továbbra is várom hogy honnan ismersz régről ahogy írod. Szeretném tőled hallani. De ha nem válaszolsz majd én megteszem helyetted

2015. jan. 11. 11:20
 18/76 anonim ***** válasza:
93%

te kis butus, eddig fel sem tűnt a válaszom? hmm?

vagy talán idáig tartott még eljutott a buksidba a komment tartalma?

egyébként ne firtassuk egymás értelmi szintjét úgy, hogy nem is ismerjük a másikat...

a fogalmazásmódod kritizálása, nem az intelligenciád megkérdőjelezését vonja maga után, hanem ha valaki elolvassa akkor látja hogy árad belőle a perverzió..

brrr

tipikusan a szexuálisan aberráltak szoktak így írni.

azt azért még hozzá tenném, hogy rengeteg badarságot is össze hordtál a hozzászólásaidban.

2015. jan. 11. 14:00
 19/76 anonim ***** válasza:
76%
A huvely SOKKAL erzekenyebb mint a szaj/emesztorendszer. Arra nem gondoltal meg, hogy esetleg amikor a kezeddel eszel akkor is viszel be bakteriumokat a szervezetedbe, de nem lesz semmi bajod, mert az immunrendszered ellenall? Es ha ugyanazzal a kezzel magadhoz nyulsz ott alul, akkor szepen osszeszedsz vmi fertozest???? (Tudom h fiu vagy, kepletesen beszeltem E/2ben)... tudod mielott teszel vmit szamolj el 10ig es kozben gondold vegig mit is akarsz. De ha mar csak a HIV fertozesre gondolsz... a huvelyben el lehet kapni, de a szajban (hacsak nincs valami sebed) alig hiszem
2015. jan. 11. 14:01
 20/76 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne keverjük össze a hüvelyt és a gyomorsavat.
2015. jan. 11. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!