Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők véleményére lennék kíváncs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők véleményére lennék kíváncsi a péniszemmel kapcsolatban. Mit gondoltok róla kép alapján?

Figyelt kérdés

Egy ismertebb társkeresőn próbálok ismerkedni és tegnap este az egyik szimpatikus nővel chateltünk facebookon és feljött szóba, hogy milyen a szép punci és pénisz.

Küldtem neki neten vadászott fotókat több különböző kinézetű punciról és péniszről egyaránt és kíváncsiságból közé csempésztem a sajátom is.

Gondoltam kiderítem, mit szólna hozzá, ha nem tudja, hogy az enyémet értékeli és megrázó véleményt nyilvánított.

Most a tiétek szeretném kérni, hogy mondjátok el a véleményeteket így névtelenül őszintén.

Jöhet pozitív, negatív, javaslat, kritika, bármi.

Szeretném ha kapnék egy általános képet a vélemények alapján, hátha valamin tudok változtatni és vonzóbb lehetek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 19. 20:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
65%

Pont mint az enyém!

Imádják a csajok! ;)

2015. márc. 22. 21:38
 22/32 anonim ***** válasza:
Borotvald , csak mintakeppen az enyem [link]
2015. ápr. 4. 19:33
 23/32 anonim válasza:

Én körül vagyok metélve, de nem hinném,hogy ez számítana..

[link]

2015. ápr. 4. 19:45
 24/32 A kérdező kommentje:

Itt minden kan vak?

Kiírtam, hogy nők véleményére lennék kíváncsi..

erre az utolsó 2 hozzászólás egy-egy faasz linkje hát köszi bakker!

2015. ápr. 5. 17:25
 25/32 anonim ***** válasza:
50%

Attól, hogy megborotválja, még nem lesz olyan f...sza, mint neked.

A tied egy kifejezetten jó formájú, összhatású, vaskosabb, és ráadásul gusztán, jó szögben is álló szerszám.

Ég és föld a tied meg a kérdezőé.

2015. ápr. 5. 19:11
 26/32 anonim ***** válasza:

Kinek mi tetszik, szerintem nem kicsi, pont jó. A szőr viszont túl sok, ápolatlan benyomást kelt. Nekm tetszik hogy nincs felesleges bőr amit utálok, jobban tisztítható és higénikus. Szerintem kb 15 cm.

40n

2015. jún. 1. 11:06
 27/32 anonim ***** válasza:

akik linkeltél, brutális farkotok van! :D (jó értelemben!)

Kedves Kérdező,

hidd el, ha valakivel párkapcsolatban élsz, nem fogja érdekelni milyen a farkad. Teljesen átlagos szerintem. alapjáraton szőr párti vagyok, de neked tényleg jobb lenne ha leszednéd.

Még egy tanács; ne mutogasd.nem azért, csak szerintem ez tök durva. én legalábbis nem fotózgatnám a puncim se egy idegen férfinak, se ide nem tenném fel :D

2015. aug. 31. 20:53
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem a farkaddal van a gond,hanem az alakoddal,kb. úgy nézel ki,mint egy 38 éves,pedig biztos fiatal vagy még.

A #22-esnek szép farka van,a tiéd átlagos.

2015. aug. 31. 20:57
 29/32 anonim ***** válasza:
szarintem nyírd le és nagyobnak tünik. nem szeretem a szörös brokit :S attól ,hogy ekkora még lehet játékos. CSAK nyírd meg!!!!
2015. aug. 31. 21:02
 30/32 anonim ***** válasza:

28. 38 eves? A pasim 42 es olyan teste van, hogy a baratnoim a bugyijukba nedvesednek amikor egy-egy furdonadragos kepet latnak rola.

Kerdezo:

Kezdj el sportolni valamit, nagyon fura alakod van, gondolom sok cukrot, szenhidratot fogyasztasz, attol szokott ilyen has, derek koruli zsirtomeg lenni.

Allitsd fel rendesen, ha mar kepet is csinalsz rola. Felarbocon nem fog sikert aratni.

Es hat kinek a pap, kinek a papne, de a mai vilagban a szortelenites divatosabb, mint a szorosseg akarhogyis. Na meg oralnal mellekesen kenyelmesebb.

Bocs, de jelenleg azon sopankodom, hogy remelem nem szakitunk a baratommal, mert en megorulok, ha megint ilyen faxok kozott kell keresgelnen, marpedig csinaltam mar olyat, hogy nem tetszett a csavo, de mar mivel meztelensegnel tartottunk na jo alapon lefekudtem vele. Hat most mar biztosan nem csinalok ilyet, inkabb visszaoltoztetem.

Persze az illeto tolem elvarta a tokeletesseget.

2015. okt. 4. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!