Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki biszexuális az, hogy bírja? Mármint ha kapcsolatban él de kívánja a másik nemet. Inkább biszexek írjanak de mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Sose bírtam megérteni. Pl egy férfi boldog házasságban él. De hiányzik neki egy f*sz. Mit tesz?
Ti megengednétek a párotoknak, hogy a saját nemével csinálja? Hisz ti nem tudjátok neki megadni azt...
Én fordított helyzetben voltam. Én meleg vagyok és jártam egy biszex sráccal, aki gyakran a lányokra gerjedt. Végül mondtam neki, hogy keressen inkább magának egy barátnőt, mert ez így nem működik. Meg is fogadta a tanácsom, azóta is együtt van a lánnyal. Hogy közben volt-e dolga fiúval, azt nem tudom.
25/F (meleg)
De ez így annyira rossz :( gondolom szeretéttek egymást
nincs erre valami gyógyszer?
Ez ugyanaz a történet, mint amikor egy hetero férfi, aki kapcsolatban él, beleszeret egy másik nőbe. A biszexuálisoknál ez nem csak nő lehet, csak ennyi. Én is többször voltam már belezúgva más nőbe, amióta nős vagyok, de nem léptem, és mind elmúlt idővel. Ezt tudni kell kezelni.
39F
De én ezt szexuálisan értem. Egy biszex pasi csajjal van. De megkívánja a pasikat mert ugye biszex. Hiába szexel a csajával. Az sose lesz olyan mintha fiúval csinálná. Ha egy biszexnek az ellenkezőnemű párjával van egész életre szóló kapcsolata, az kibírja, hogy a saját neméhez ne nyúljon többet?
Írjon már egy biszex is!
Ha én beleszeretek valakibe, akkor nem a nemiszervébe szeretek bele, és nem az jut először eszembe, hogy mit csinálnék vele az ágyban. Persze van ilyen is, de az nem szerelem, és így könnyen túllépek rajta. A többieken nehezebben, de túllépek.
Nem tiszta nekem, hogy bi vagyok vagy pán, de voltam már így fiúval és lánnyal is. Viszont mindig a női nem körül forgolódtam.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!