Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha valaki biszexuális az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki biszexuális az, hogy bírja? Mármint ha kapcsolatban él de kívánja a másik nemet. Inkább biszexek írjanak de mások véleményére is kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Sose bírtam megérteni. Pl egy férfi boldog házasságban él. De hiányzik neki egy f*sz. Mit tesz?

Ti megengednétek a párotoknak, hogy a saját nemével csinálja? Hisz ti nem tudjátok neki megadni azt...

2012. aug. 20. 21:06
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
ááh nem a másik nemet kívánja hanem a sajátját
2012. aug. 20. 21:08
 2/32 anonim ***** válasza:

Én fordított helyzetben voltam. Én meleg vagyok és jártam egy biszex sráccal, aki gyakran a lányokra gerjedt. Végül mondtam neki, hogy keressen inkább magának egy barátnőt, mert ez így nem működik. Meg is fogadta a tanácsom, azóta is együtt van a lánnyal. Hogy közben volt-e dolga fiúval, azt nem tudom.

25/F (meleg)

2012. aug. 20. 21:10
 3/32 A kérdező kommentje:

De ez így annyira rossz :( gondolom szeretéttek egymást

nincs erre valami gyógyszer?

2012. aug. 20. 21:12
 4/32 A kérdező kommentje:
mármint nem a biszexualitásra..hanem arra h ilyen helyzetben mit lehet csinálni, hogy ne szakítás legyen a vége
2012. aug. 20. 21:13
 5/32 anonim ***** válasza:
Hát gyógyszerről nem tudok. Az egyetlen lehetőség a nyitott kapcsolat, tehát ahol az egyik fél engedi biszex párjának, hogy időnként a saját nemével létesítsen szexuális kapcsolatot. Azonban erre nem mindenki képes, én sem, így többet nem kezdenék biszex sráccal.
2012. aug. 20. 21:16
 6/32 Hanariko ***** válasza:
hát de ez most olyan, hogy a heterók is kívánhatnák a másik nemet, mikzöben kapcsolatba vannak. Csak a biszexek mindkét nemre gerjednek egyszerre. ennyi.
2012. aug. 20. 21:16
 7/32 A kérdező kommentje:
De a heteroknak ott van a saját párjuk. A biszexeknek is ott van. DE azoknak kell a saját nemük is.
2012. aug. 20. 21:19
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanaz a történet, mint amikor egy hetero férfi, aki kapcsolatban él, beleszeret egy másik nőbe. A biszexuálisoknál ez nem csak nő lehet, csak ennyi. Én is többször voltam már belezúgva más nőbe, amióta nős vagyok, de nem léptem, és mind elmúlt idővel. Ezt tudni kell kezelni.

39F

2012. aug. 20. 22:28
 9/32 A kérdező kommentje:

De én ezt szexuálisan értem. Egy biszex pasi csajjal van. De megkívánja a pasikat mert ugye biszex. Hiába szexel a csajával. Az sose lesz olyan mintha fiúval csinálná. Ha egy biszexnek az ellenkezőnemű párjával van egész életre szóló kapcsolata, az kibírja, hogy a saját neméhez ne nyúljon többet?

Írjon már egy biszex is!

2012. aug. 20. 22:43
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha én beleszeretek valakibe, akkor nem a nemiszervébe szeretek bele, és nem az jut először eszembe, hogy mit csinálnék vele az ágyban. Persze van ilyen is, de az nem szerelem, és így könnyen túllépek rajta. A többieken nehezebben, de túllépek.

Nem tiszta nekem, hogy bi vagyok vagy pán, de voltam már így fiúval és lánnyal is. Viszont mindig a női nem körül forgolódtam.

39F

2012. aug. 20. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!