Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki biszexuális az, hogy bírja? Mármint ha kapcsolatban él de kívánja a másik nemet. Inkább biszexek írjanak de mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Sose bírtam megérteni. Pl egy férfi boldog házasságban él. De hiányzik neki egy f*sz. Mit tesz?
Ti megengednétek a párotoknak, hogy a saját nemével csinálja? Hisz ti nem tudjátok neki megadni azt...
Hát hogyha vki pán azt értem.De ha vki biszex...
Sok olyat olvastam, hogy az nem megcsalás ha a saját nemmeddel csinálod miközben párod van. Mert, ugye azt a párod nemtudja nyújtani...ezért is gondolom, hogy a biknek nehéz lehet.És sokan nem bírják ki és megcsalják a feleségük/párjuk. Mert ha vki bi és évtizedek óta a feleségével van biztos kívánja a saját nemét. Hiába szereti a párját.
De sztem te inkább bi vagy.(mint pánszex). Sokkal többet voltál szerelmes nőbe mint férfiba?Melyik nemmel volt a leghosszabb/legtöbb kapcsolatod?
Értem:)
Na de ha a szerszámuk nemérdekel akkor tényleg nemvagy pánszex, csak egy kis bi hajlamú...:)
Várok további válaszokat kérem!
Azt, hogy a nemi jelleg az másodlagos. Az illetőnek nem a párja neme (és nem a vele való szexuális kapcsolat) fontos hanem, hogy szeresse a párját. Lehet az fiú, lány, transzvesztita, hermafrodita.
De ha szexre kerül a sor kívánja a párját bármilye is van.
Szerintem szép dolog a pánszexualitás.
Azért az nem ugyanolyan.
Ha meg szopni akar akkor se. Az íz se olyan.
Meg sokan nem elhagyák hanem csalják a párjukat. De úgy gondolják az nem megcsalás...
"kkor aki biszex és együtt van egy csajjal már nem fogja kívánni a pasikat?"
de fogja. azt kell eldöntened, hogy INKÁBB fiú vagy INKÁBB lány tenne téged boldoggá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!