Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha valaki biszexuális az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki biszexuális az, hogy bírja? Mármint ha kapcsolatban él de kívánja a másik nemet. Inkább biszexek írjanak de mások véleményére is kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

Sose bírtam megérteni. Pl egy férfi boldog házasságban él. De hiányzik neki egy f*sz. Mit tesz?

Ti megengednétek a párotoknak, hogy a saját nemével csinálja? Hisz ti nem tudjátok neki megadni azt...

2012. aug. 20. 21:06
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Hát hogyha vki pán azt értem.De ha vki biszex...

Sok olyat olvastam, hogy az nem megcsalás ha a saját nemmeddel csinálod miközben párod van. Mert, ugye azt a párod nemtudja nyújtani...ezért is gondolom, hogy a biknek nehéz lehet.És sokan nem bírják ki és megcsalják a feleségük/párjuk. Mert ha vki bi és évtizedek óta a feleségével van biztos kívánja a saját nemét. Hiába szereti a párját.

De sztem te inkább bi vagy.(mint pánszex). Sokkal többet voltál szerelmes nőbe mint férfiba?Melyik nemmel volt a leghosszabb/legtöbb kapcsolatod?

2012. aug. 20. 23:09
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többet, és mindig nővel volt kapcsolatom. Én a nőies embereket szeretem. Van olyan férfiban is, de az ő szerszámuk soha nem érdekelt engem. Ha összejönnék egy helyes férfival (amit nem tartok valószínűnek, mert szeretem a feleségemet és a gyerekeimet), akkor is először a lelke fogna meg. Aztán az ágyban jöhetne bármi, ami jó, de az már más történet. Mindkét nemben ugyanazt keresem, csak a nőkben könnyebben megtalálom.
2012. aug. 20. 23:26
 13/32 A kérdező kommentje:

Értem:)

Na de ha a szerszámuk nemérdekel akkor tényleg nemvagy pánszex, csak egy kis bi hajlamú...:)

Várok további válaszokat kérem!

2012. aug. 21. 00:04
 14/32 anonim ***** válasza:
Miért, nálad mit jelent a pánszex?
2012. aug. 21. 06:26
 15/32 A kérdező kommentje:

Azt, hogy a nemi jelleg az másodlagos. Az illetőnek nem a párja neme (és nem a vele való szexuális kapcsolat) fontos hanem, hogy szeresse a párját. Lehet az fiú, lány, transzvesztita, hermafrodita.

De ha szexre kerül a sor kívánja a párját bármilye is van.

Szerintem szép dolog a pánszexualitás.

2012. aug. 21. 07:22
 16/32 anonim ***** válasza:
szerintem azzal legyél együtt, akit szeretsz, nemtől függetlenül. ha egy fiút szeretnél jobban, akkor keress fiút, és ne akarj egy csajt. vagy fordítva. mert az nem jó a párodnak, ha együtt vagy vele, de nem rá vágysz, hanem másra.
2012. aug. 21. 09:22
 17/32 A kérdező kommentje:
Akkor aki biszex és együtt van egy csajjal már nem fogja kívánni a pasikat?
2012. aug. 21. 09:45
 18/32 anonim ***** válasza:
31%
Miért ne tudnák a nők megadni nekik AZT? :D Biztos hallottál már a felcsatolható hímtagról? Asszony felcsatolja aztán analizálja a zurát. :D Szerintem ez így elfogadható, de hogy elhagyja egy hús vér hímtagér, nekem már nem beleférős.
2012. aug. 21. 10:43
 19/32 A kérdező kommentje:

Azért az nem ugyanolyan.

Ha meg szopni akar akkor se. Az íz se olyan.

Meg sokan nem elhagyák hanem csalják a párjukat. De úgy gondolják az nem megcsalás...

2012. aug. 21. 11:23
 20/32 anonim ***** válasza:

"kkor aki biszex és együtt van egy csajjal már nem fogja kívánni a pasikat?"

de fogja. azt kell eldöntened, hogy INKÁBB fiú vagy INKÁBB lány tenne téged boldoggá

2012. aug. 21. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!