Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki biszexuális az, hogy bírja? Mármint ha kapcsolatban él de kívánja a másik nemet. Inkább biszexek írjanak de mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Sose bírtam megérteni. Pl egy férfi boldog házasságban él. De hiányzik neki egy f*sz. Mit tesz?
Ti megengednétek a párotoknak, hogy a saját nemével csinálja? Hisz ti nem tudjátok neki megadni azt...
Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a barátnőm előtt nem titok, hogy biszex vagyok, amit maximálisan elfogad, így nem kell titkolóznom és hazudoznom ha megkívánom a saját nembélieket.
32 bi f
Tehát engedi, hogy férfiakkal légy?
Esetleg hármasban csináljátok?
sok megoldása van az ilyen esetnek.
1.:kerit egy bi barátnőt aki elfogadja.
2.:meg csalja a csajt.
3.:nem hiányzik neki.én ismerek ilyen bi srácokat,megkérdeztem,hogy nem hiányzik? nem,őt teljesen kielégiti a barátnője,ha mégis nagyon kiván egy srácot akkor van vibri,és egy fiús estét csinál a fürdőben.
igazából az 1. verzió a legjobb.
hát igen
egy vibri nem olyan mint egy farok
A biszexuális férfiak/nők általában nem komoly kapcsolatot keresnek.
Nekem volt egy biszex barátnőm,de én sem igazán értettem ezt a dolgot,és bár nem igazán érdekelt a nemi élete,de rákérdeztem hogy ez most akkor hogy van?
Azt mondta nekem,hogy nem igazán keres komoly kapcsolatot,mert van hogy egyszer a nunit,máskor a kukit kívánja,és volt egyszer egy tartós kapcsolata pasival,de néha megcsalta csajjal.
Szerintem komoly kapcsolatra nem jó biszexekkel ismerkedni,mert aki megkóstolta a csoki fagyit,meg a vaníliát is,és mindkettőt szereti,az előbb utóbb kívánni fogj a másikat is,ha csak az egyikből ehet.
Vagy titokban csipeget belőle.
Persze mondta azt is a bnőm hogy ezzel a biszexek nem igazán büszkélkednek,mert szeretik hirdetni h ők is képesek a monogámiára,ami nem igaz,mert ő is bevallotta,hogy ez elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!