Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám megtiltja hogy maszturbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám megtiltja hogy maszturbáljak mit tegyek?

Figyelt kérdés
megmondta hogy ha maszturbáláson kap nem ad zsebpénzt arra a hétre és nagyon zavar hogy ellenőrizget általában este szoktam miután már lefeküdt de néha rámnyit és ha rajta kap akkor nincs zsebpénz ezért kényszeültem a vc-n csinálni de múltkor oda is rámnyitot és ez már nagyon zavar mit tegyek hogy beszéljem ezt meg vele ? már próbáltam vele erről beszélni de nem sikerült nem enged
2009. dec. 18. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:
Piroska néni maga nem az anyukám XD
2010. jan. 2. 02:58
 82/88 anonim ***** válasza:
100%

Proska nyanya.. ez elég számalmas, hogy íde írkál, főleg, hogy munkaidejét ezzel töltögeti szólok a rendszergazdának, és egyuttal főnökének korlátozzák internet hozzáférését. Esetleg ki is rugatom, hogy a munka helyet más elfoglaltsággal tölti idejét...

Előbb határozza meg a helységet, hogy hol él a kérdező aztán azonosítsa kétséget kizáróan a kérdezőt legalább képek alapján, azután vádaskodjon.

Feljelentéseket tehet természetesen csak a rendőrségen ki fogják nevetni. Ugyanis ez nem hozzájuk tartozik.

Az ügy lezárva: 2010.01.02.

Ügyirat száma: 2009/12/18/XXX-001/"Anyám elmebajos szexmániás a fiát szexuálisan zaklatja, szapulja"

X-akták. XD

2010. jan. 2. 11:19
 83/88 A kérdező kommentje:

megtudtam vele beszélni mostmár semmi gond csak azt kérte hogy akkorcsináljam amikor ő már alszik :)

köszi a válaszokat

2010. jan. 3. 00:36
 84/88 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy rád szól..pff szánalmas egy anyád van mekkora egy surmó paraszt...xD ez teljesen normális...én is 13 éves lány vagyok én is szoktam de még soha nem nyitottak rám a szüleim...amúgy este várd meg azt míg bemennek a szobájukba aztán mehet a paplan alatt a dolog...:D
2011. jan. 25. 12:46
 85/88 anonim válasza:
100%
Sima ügy a suliban menny be a wc be és verd ki persze amikor szünet van:D
2011. márc. 16. 13:09
 86/88 anonim válasza:
78%
2012. ápr. 13. 12:18
 87/88 anonim ***** válasza:
Zárd be azt a k*rva ajtót. xD
2012. júl. 23. 01:13
 88/88 anonim ***** válasza:
nevetséges, te is, meg ez a kitalált sztori is!
2012. aug. 16. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!