Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám megtiltja hogy maszturbáljak mit tegyek?
Figyelt kérdés
megmondta hogy ha maszturbáláson kap nem ad zsebpénzt arra a hétre és nagyon zavar hogy ellenőrizget általában este szoktam miután már lefeküdt de néha rámnyit és ha rajta kap akkor nincs zsebpénz ezért kényszeültem a vc-n csinálni de múltkor oda is rámnyitot és ez már nagyon zavar mit tegyek hogy beszéljem ezt meg vele ? már próbáltam vele erről beszélni de nem sikerült nem enged2009. dec. 18. 00:16
1/88 kolosszus22 válasza:
Jó nyominger egy anyád van, már ne is haragudj.
Csináld akkor ha már ágyban vagy a paplan alatt, éjszaka.
Egyébként fiú vagy lány vagy?
22/F
2/88 anonim válasza:
Hany eves vagy hogy anyad radnyit? A kovetkezozsebpenzedbol vegyel egy zarat amivel belulrol bezarod az ajtot. Az meg hogy a budin is zaklat az mar egyenesen remiszto.
5/88 anonim válasza:
Zárkózz be,csináld halkan :D:D leoltott lámpánál xDD
Vicc...
7/88 anonim válasza:
Azért van zár az ajtókon hogy használd. Ha nincs akkor vegyél rá egyet.
Anyád is szokott masztizni biztos, mit mond miért nem szabad? Kíváncsi lennék erre XD
Feltéve hogy nem kamu kérdés... mert ilyen niiiiiiincs... vagy mégis? XD
8/88 A kérdező kommentje:
fiú vagyok és nemtudom mivan anyámmal am normális de ebben a dologban nagyon nem :S
zár pedig egyik ajtón sincs
2009. dec. 18. 00:52
9/88 anonim válasza:
beteges
mindig otthon van? olyankor csináld, mikor nincs
10/88 A kérdező kommentje:
amikor suliból hazaérek már mindíg otthon van
2009. dec. 18. 00:57
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!