Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám megtiltja hogy maszturbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám megtiltja hogy maszturbáljak mit tegyek?

Figyelt kérdés
megmondta hogy ha maszturbáláson kap nem ad zsebpénzt arra a hétre és nagyon zavar hogy ellenőrizget általában este szoktam miután már lefeküdt de néha rámnyit és ha rajta kap akkor nincs zsebpénz ezért kényszeültem a vc-n csinálni de múltkor oda is rámnyitot és ez már nagyon zavar mit tegyek hogy beszéljem ezt meg vele ? már próbáltam vele erről beszélni de nem sikerült nem enged
2009. dec. 18. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
91%

Idősek a szüleid?

Egyébként ha ennyire tudatlanok és prűdek,még egy zárat se hajlandóan csinálni az ajtódra,közben remekül megalapozzák a szexuális gátlásaid alapjait, akkor semmi mást nem tudok neked mondani, minthogy amint elmúltál 18 éves, költözz el.

Talán még ottlenne lehetőségnek, ha beszélnének egy szakemberrel( pszihológussal), aki helyretenné a nézeteiket ezen a téren, de erre az esély, hogy el tudod őket vinni egyhez...

2009. dec. 18. 01:01
 12/88 anonim ***** válasza:
93%
Hány éves vagy? És anyád mivel indokolja ezt a baromságát? Apád van??? Lehet, hogy annyira ragaszkodik hozzád, hogy tudat alatt el akarja nyomni a szexuális vágyaidat, mert magának akar megtartani... És ha jön a szex, akkor ugye jönnek a csajok is! Az ilyen anyák lesznek igazi vérgenyó anyósok... Részvétem..
2009. dec. 18. 01:07
 13/88 anonim ***** válasza:
90%

Sulivécé, nagyszünet?

Egyébként tényleg anyukád elmebeteg. Részvét.

2009. dec. 18. 01:08
 14/88 Kurpi urfi ***** válasza:
83%

" Az ilyen anyák lesznek igazi vérgenyó anyósok... Részvétem..." ezen besírtam :D

Amúgy szerintem vedd rá az iskolapszihológust, hogy beszéljen anyádal ez a legjobb megoldás. Beménsz elmondod mi a helyzet s hogy hajlandó-e fogadni anyádat (szerintem tuti igen ez a dolga) otthon meg mondod hogy a pszihológus beszélni szeretne vele s ha ténleg érdekled s nem csak baszogat mert egy szadista állatt akkor bemegy és beszél vele!

2009. dec. 18. 01:13
 15/88 anonim ***** válasza:
32%

Miaz hogy egy ajtóhoz nincsenek kulcsok???

Ne meséld már be,menj le a sarki CBA mögé és verd ott ki

Istenem....

Találd fel magad EMBEEER!!!

2009. dec. 18. 01:16
 16/88 anonim ***** válasza:
90%

01.13-asnak! Én vagyok a vérgenyó anyósos :)

Ma már ilyenek vannak, hogy iskolapszichológus? Istenem beszép világ :) 28 vagyok, de ezt nem tudtam... amúgy nem azért, mert bókoltál, de ez jó ötlet! Mármint a pszichológus... Bár ha valaki ekkora tirpák, akkor a pszichológust is max kioktatná, otthon meg megverné a gyereket, hogy mit dumál össze-vissza mindenkinek!

Talán még a bránert is levágná álmában!

2009. dec. 18. 01:18
 17/88 Kurpi urfi ***** válasza:
80%

01:18 Hát még mindig ez a legjobb esélye! Ha a pszihológus szavaiból nem okul akkor semmiből és akkor ténleg nincs mit tenni jöhet a nyugtatólövedék! :P

Én arra gondoltam, hogy jo esetben csak vallásos, prüd és ugy gondolja hogy ez nem szép dolog. Ha valaki megmagyarázná neki hogy ez teljesen természetes akkor talán belátna mekkora ökör volt.

2009. dec. 18. 01:25
 18/88 anonim ***** válasza:
77%
Na most az van hogy szedd össze a tudást és tálald neki, hogy ez normális dolog, mindenki csinálja, stbstb.
2009. dec. 18. 01:37
 19/88 anonim ***** válasza:
15%
lehet rád izgult?
2009. dec. 18. 01:37
 20/88 anonim ***** válasza:
72%

01.25 Ennyi idősen már nem változnak az emberek. Sajna nem úgy megy, hogy:

-csókolóm teccik tudni a kuki fényezés normális!

-Jaaaaa téllleeeeg? Csuhéj akkó csináld fiam hajrá!!!

Pedig beszép lenne :D

2009. dec. 18. 01:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!