Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyám megtiltja hogy maszturbá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám megtiltja hogy maszturbáljak mit tegyek?

Figyelt kérdés
megmondta hogy ha maszturbáláson kap nem ad zsebpénzt arra a hétre és nagyon zavar hogy ellenőrizget általában este szoktam miután már lefeküdt de néha rámnyit és ha rajta kap akkor nincs zsebpénz ezért kényszeültem a vc-n csinálni de múltkor oda is rámnyitot és ez már nagyon zavar mit tegyek hogy beszéljem ezt meg vele ? már próbáltam vele erről beszélni de nem sikerült nem enged
2009. dec. 18. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
12%
kamugyanú
2009. dec. 18. 19:47
 42/88 anonim ***** válasza:
17%

Köszi a felvilágosítást, hogy a gyerek nem orális úton készül...

:DDD

Ezzel tisztában vagyok, akár csak azzal is, hogy a szopás a normális szexuális élet alapja és lehet, hogy magamból indulok ki, de nem dugok meg nőt anélkül, hogy előtte legalább egyszer ne vette volna a szájába a lompost.

Ebből következtetve(nálam legalább is) szopás nélkül nem készül gyerek!!!

;)

2009. dec. 18. 19:49
 43/88 anonim ***** válasza:
79%
Kérdezd meg anyádtól, h ez miért baj...
2009. dec. 18. 21:53
 44/88 anonim ***** válasza:
79%

Már csak az lenne a poén, ha megkérdeznétek hogy "hány éves vagy hogy nem hagy otthon maszturbálni ?"

-"43" :D:D:D

Amúgy simán ránts rá zuhany közben. Ha már fel vagy húzva megy fél perc alatt... ennyi

2009. dec. 18. 22:08
 45/88 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan anyád bánik veled te is azt tedd vele. Meglátod, hogy ha saját módszerável vágnak vissza rohadtúl idegesíteni fogja, ha csak nem az a célja, hogy merev farkadat lássa, mert akkor nagyon beteg, és kérj segítséget valakitől, hogy anyádat bevigyék ahová való.

... Tehát mikor fürdik, mikor WC-n van, mikor "alszik" te is nyisál rá. ku*rva ciki lesz ez neki. De mindezt határozottan. a szemébe. Mond neki: "Te is ezt akarod ugye?, Ugye milyen kínos? Mire jó ez neked?"

Ez amit művel szexuális zaklatás kezdeményezés, fel is jelentheted...

(Nekem, ha ezt csinálná, biztos megfojtanám.- ezt azért ne próbáld ki.)

2009. dec. 19. 07:38
 46/88 anonim ***** válasza:
44%
Hány éves vagy?
2009. dec. 19. 19:12
 47/88 anonim ***** válasza:
92%
mondd meg neki, hogy kösz a jövő hétre nem kell pénz, és 21:30-kor kezded, ha kíváncsi rá
2009. dec. 19. 19:15
 48/88 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezen az anyósoson nő létemre hatalmasat röhögtem :D:D
2009. dec. 20. 00:12
 49/88 anonim ***** válasza:
79%
Az anyádnak semmi köze sincs a sexuális életedhez...ezt monnd meg neki és sztem megérti.
2009. dec. 20. 15:11
 50/88 anonim ***** válasza:
80%
mond neki, ha te nem verheted ki magadnak... verje ki ő neked xD
2009. dec. 21. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!