Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám megtiltja hogy maszturbáljak mit tegyek?
Van barátod? fiú? kérd meg, hogy játszátok el, hogy melegek vagytok. Menjetek oda mind2en anyádhoz, mond neki h meleg vagy és ezt a fiút szereted és kérdezd meg, hogy ő kiverheti-e neked és, hogy muszáj volt valakit szerezned mert már nem bírod!
Szerencsére nem valószínű h egy ilyen nő megérteni a melegeket, szóval sztem elég ütős egy poén lenne... :D
Mond meg anyádnak, hogy amennyiben nem vered ki a bránert, az első közvetlen környezetedben élő nőt, meg kell dugnod!!!
Hacsak nem izgult rád, engedni fogja...
Anyád IDIÓTA!!! Bocs, hogy ezt mondom rá, biztos nagyon szereted...De minden embernek van magánélete és anyád ebbe a magánéletbe szól bele...
Ne engedd elnyomni magad...Igenis meg kell ezt beszélni anyáddal!!! Olyan nincs, hogy ezt engedem, ezt nem engedem...A maszturbálás nem engedélyhez kötött valami...
Egészen egyszerűen ki kell üríteni alkalmanként a zacskót!!! Az meg nem szép dolog, hogy folyton rád nyitja az ajtókat...
Nem lehet, hogy nem figyelsz oda és túl hangosan csinálod?! Mert úgy más a helyzet...
Amúgy én is javaslom éjszaka a paplan alatt!!!
Csak nem nyit be éjszaka, hogy lerángassa a takaródat...Vajon a kis genya éppen veri-e?! Címszóval...
Van egy ötletem...
Mond neki azt, hogy tartsa meg a pénzét, mert neked nagyobb szükséged van arra, hogy kielégítsd magad, mint a pénzére...
És akkor csinálod amikor Te akarod, és lehetőleg nélküle szeretnéd csinálni, mármint ne nyitogassa folyton rád az ajtót, mert Téged zavar, ha látja, hogy csinálod...
Ennyi.
Egynémelyik szülő tiszta gáz... Nem fogják fel, hogy minél jobban tiltanak valamit, a gyerek annál inkább csinálja! Már csak azért is, mert a pubertás korszak pont erről a lázadásról szól!!! Pontosan úgy viselkednek, mintha Ők nem élték volna át ezt a korszakot...
Állj a sarkadra...Nehogy már hagyd, hogy beleszóljon a maszturbálásodba! Ha már most engeded neki, akkor legközelebb abba is bele fog szólni, hogy miért ezzel a lánnyal vagy, mert egy rohadt kis qrva...
Kérdezd meg anyádtól:
"Mi van muter, Te nem húzgáltad a faternek?!"
:DDD
Nyugi húzogatta apádnak...Még a farkát is a szájába vette!!!
Ha nem így lenne, Te sem nagyon lennél most itt a kérdéseddel...
;)
Találj megoldást, mert ha nem vered ki pattanásokkal leszel tele arcodon. Lelkileg meg lehet ezt később nem tudod rendesen kontrolálni-feldolgozni, hogy ennyire terorizálnak. kihathat a többi párkapcsolataidra is a későbbiekben, ha nem ismered ki magad, és a lányokkal sem lesz jó így.
Az atót be lehet "zárni" faékkel is, ha zárra nem telik a zsebpénzedből. gondolom a WC ajtó az befelé nyílik nem kifelé...
Szerintem
1.anyádnak k.urvára nincs normális szexuális élete és ettől idegbeteg
2.nem tudja elfogadni hogy a fia kezd felnőni
Tudom mélyen szánni az ilyen anyákat,ezek a dolgok is hozzátartoznak az élethez mint minden más,csak éppen nem tesszük közzé.De gratulálok is neki,mert belőled sikerül szexuálisan nyomorékot csinálnia,persze ha hagyod magad.Hány éves vagy amúgy?Olyan meg nincs hogy anyád örökké otthon van és csak arra vár hogy "lecsapjon" rád!Nem megy sehova???Nem létezik!!!!
Amúgy az ilyen idióta válaszokat, h "verd ki a CBA mögött" vagy "verd ki órán" ne vedd figyelembe!!
Most miért kell arra buzdítani, h csináljon hülyét magából...vagy ti hogy néznétek rá később egy oszt.társotokra, aki órán a fa/szát verte.....vagy ha vki a bolt mögött.....ne csináljatok már hülyét szegényből, így is elég baja van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!